Cute Ghost Boo

Saturday, 16 November 2013

Hadiahku :D Lesen :D

Assalamualaikum Semua :D
Hari nie Aku dapat 2 barang yg berharga untuk aku.. :D
Kena jaga elok2.. Hahahha.. XD
Mula2 Dr Akak Angkat den iaitu dia bg Gelang.. :P Sori xleh tunjuk ... :D
Hahahha.. Aku Tunjuk yg ats tu ja.. :P
Iaitu Rantai leher :D Hahahha...
Aku Akan Jg Barang nie ^^
Ape2 pon Seronok kot.. Dpt perasaan nie balik.. :D Kerana Sgt terbest ! [Mahai ayt ak XD]
Hahahha Ape2 pon ak da start terima hidup ak slow2.. Ape2 pon ak lakukan yg terbayek untuk semua kwn2 aku! Termasok la Keluargaku ... :D
Btw....
Lesen Xlama lagi den nk dpt.. :D
Dan da cuba untuk dptkan lesen untuk berjumpa kwn2 lamaku di Puchong..
Ak pon xbape pasti tmpt namanya ak xbape ingat..
yg ak tau :D
Taman Putra Perdana Hahhaa. .:D Seronok ! Aku dpt ja lesen Ak teros pergi sana!
Nk tgk kwn2 ak dan kenangan lama ak.. :') Ak nk tgk dorang da berubah atau belom.. :D
Apesal ntah ak paling suka hari nie la..
Ak xtau kenapa >.<
Arghh!... .......... >///////<
Hahha ape2 pon tu ja ak nk cite.. :P

Assalamualaikum Semua :)

Sunday, 10 November 2013

Hari Ini Hari aku :D

Assalamualaikum Semua :D
Hahaha Korang nak tau tak Hari nie 10.11.2013 Hari jadi den :D
Hahhaa Seronok Woooo... 24 jam ngan kawan.. Hahhaha...
Tahon 2011 Pak cik Kahwin :D
Tahon 2012 Tok wan aku keluar dr hospital :)
Tahon nie Pelakon Fizo Berkahwin do XD Bangga beliau ...
Hari ak nie sjk2 nie mcm2 ade yg berlaku Contohnya yg di atastu
Hahahhaha..
Ape2 pon ak nk stori nie.. :D
Bgn Pagi Pergi Bersiap makan kat luar ngan Family ...
Bayar Bill kete,umah,air dan pelbagai lagi.. Seronok gak sebab da lama xjln2 ..
Asyik kena kurung kat umah ja kan ? XD
Ape2 pon ak mmg jd diri ak betol :) Seronok ... Jd diri sendiri nie :)
Hari aku Mmg Ak jd diri sendiri :3 ....
Hahahaha Petang lak ... Lps Asar ak lepak2 ngan akak2 yg aku baru kenal :D
Dorang sporting ,awesome dan bgi2.. tp ade la satu akak dia ade masalah :D
Jd aku nie jd Hero malaya nya dan memberi nasihat :) Time tu la dia lanje ak makan KFC XD
Hahahha Seronok Wei :D Jgn Dengki ya :D
Skg Aku ngan Akak tu da rapat.. :P Pergh! Hari ak mcm2 ade do.. XD
Lps tu Sebelom Maghrib... Aku bermain perang ngan bdk2 kawasan ak..
Aku Ckp
Iwan: Korang bdk2 nk main 1 game tak?
Bdk2: Nak! Nak !
Iwan : Jom main Tepong serang abang.. :D Sp plg Banyak kena dia kalah :P
Hahahha Cam nie la ak jd nya lps abiz main :D

Hahahha.. Kelakar tak? XD Muka kena tepong rambut cam org tua XD
Hahhahaha.. Ape2 pon best lorh :D
Seronok la hari aku Nie.. Sebab Bnyk kenangan ak dpt dr kwn2 aku dan bdk2 aku :D
Ape2 Pon Sape2 yg wish atau pon mengucapkan 'Happy Birthday' Kat aku ...
Terima Kasih Kerana Ingat aku walaupun ak susahkan korang dan aku akan jd terbayek untuk korang ya.. Tunggu masa ja :P
Nak Hadiah ak untuk korang  
[Happy Birthday Iwan Poyo]
Pergh!.. Keluarga aku tau ak poyo XD Pergh!.. Maksudnya Semua Org Ingat ak .. XD
Hahaha Poyonya ak.. XD Nama pon Iwan Poyo Terbayek :D
OKay la tu ja nk cite..
Lagi satu terima Kasih kepada Aina :P Kawanku Iaitu Poyoku Aina :P
Sbb dia telah updatekan blog dia psl HB ak :P
Thx Aina :D

*WARNING GAMBAR XSEPATUTNYA KELUAR!



Assalamualaikum Semua :)


Friday, 1 November 2013

Ayat Power

Assalamualaikum Semua
Apabila Aku Baca Ayat nie kan :)
Dan cerita dia kan :)
Aku faham ...
Kita Xsepatutnya mengalah benda yang kecil nie...
Sebab Kita kena lawan selagi Kita nk berjumpa seseorang dalam Hidup Kita :)
Jadi Kita Kena trskan Hidup Untuk Dptkan sesuatu..
Orang kata.. 
Kalau nk sesuatu Kita haruslah berkerja keras Untuk diri kita sendiri kan? XD
Hahhaha.. Ape2 pon ak try la pegang ayat nie.. :3
Tgk ak leh x buat atau x... XD
Hahhaha.. ak nie pelik2 la.. XD
Mcm2 benda ak nk try..
Da tu diri aku kan :)
Ak nie seorang yg suka mencuba yg benda2 yg ak xpernah cuba ....
Skg nie tgh slow2 nk jd cam tu la.. XD
Hahahaha..
Yeah! Ak da jadi poyo :P
Hahha Kesian korang yg baru tau..
Ak cite nie pon xde motif kan?
Saje jew kcu korang.. .
Hahahhaa..
Okay la tu ja pon nk cite.. :P Sori ak cite pendek..
Nnt ak cite yg panjang lebar pny okay...

Hahahahha....
Assalamualaikum Semua :)



My New Style :3

Assalamualaikum Semua..
Sekarang nie la ak yg sekarang.. ;3
Still Poyo .. :3
Hahahha.. Selamat Kembali Iwan.. :3
Yg Berubah mungkin Cara ak kot.. :D
Hahhaha Ape2 la..
Ape2 pon ak da kembali pada asl ak skg.. ! Yeah!..
Nak tau kenapa ak letak gmbr tu... Sebab nie la ak yg poyo XD
ak main redah ja.. Tgkp gmbr.. Mmg xmenyesal Ak pki baju hitam sebab Hari Jadi
Kekasih Alep :) Iaitu Natasha Binti Muhammad Ikhwan :)
Hahhaha Kenangan Kami Teringat Smpi Bila2.. Best kot hari 31.10.2013 nie..
Mmg Hari Paling Best sekali Hahhaa.... Ak Akn ingat smpi bila2 kwn2...
Dan Ak nk ucapkan Selamat Hari Lahir Tasha :) Semoga Panjang Umur dan Murah rezeki dan
Berkekalan ngan Aliff Hafizie Bin Sahrul.. XD Ak pon xbape pasti la.. :3 Nama dorang nie ak buat betol atau x.. XD Hahahha..
Tp Aslkan Aku ucap suda.. :3 tu yg penting.. XD Hahaha..
I love U Iwan :3 Sebab Kau da kembali pada asl balik cuma xkecoh sgt la kau nie skg nie kan Iwan.. XD
Hahaha ape2 pon bgz la xde la sedih selalu kan :P
Hahahah Ak da hapi yeah!...
hehehe...
Hohoho... *Gila da ak...

Hahahha Okay la tu jew nk cite.. :3
Assalamualaikum Semua :)


Gadaian :')

Assalamualaikum Semua 
Ini Saya Iwan :3 Hahaha.. Mcm xkenal lak XD
Setiap Hidup Kita Mesti Buat Gadaian Kan?
Jadi Aku Haruslah Buat Sesuatu Untuk Orang gak....
walaupun kita sakit hati kan :)
Xpew2.. Sbb Ingat Mula2 Kita susah.. Bsr2 Nnt Insyallah Semua akn tolong kita balik kan :)
Hahahha.. Aku nie Jenis Suka tolong Orang walaupun ak sakit hati.. XD
Sbb dorang xtau kadang2 ak sedih senyap2.. :3
Hahaha Biase la Aku da lama pendam lama sgt smpi menagis sorang2 jd tabiat ak.. XD
Hahahha Tp Xnk la Emo Sgt ak nie.. Nnt ak jd lain.. XD Hahahha...
Ak xnk jd cam tu.. Ape2 pon Aku skg cuba nk buat yg trbayek untuk sp2 yg ak jumpa  :)
Sebab Ak da mungkin nk sukakan kat perempuan balik susah :)
Hahhah Ak cuba la hadapinya ngan elok2 ya :3
Hahhaha.. Ape2 pon Keje den sekarang Nk hapikan semua perempuan walaupun sakitkan hati den :)
Sebab Ak nk buat terbayek untuk dorang :) Ak xnk tgk pempoan sedih2 lagi sebab hati dorang dimainkan..
Ak xnk buat perempuan cam patung :D Aku buat dia Mcm adeq,akak ataupon Best Friend aku sendiri :)
Sebab Perempuan nie kan sensitif :)
Hahahaa.. :P
Ak nie bnyk sgt la baca artikal.. XD Smpi semua benda tau.. XD Hahahhaa..
Ape2 pon Ucapkan Goodluck kepada aku supaya ak jadi lebih baik untuk semua perempuan :)
Hahahha..
Ape2 pon Insyallah Korang akan jumpa lelaki yg trbayek untuk hidup korang :)
Kay la...

Assalamualaikum :)


Thursday, 10 October 2013

Tak Mungkin ....

Assalamualaikum Semua :3
Hari nie aku ade buat makan2 ngan kwn kat burger lava best kot..
Malangnya masih ttp kedai tu jd kita pon makan KFC ...
time2 KFC kita da nk order.. Time2 tu la Burger Lava tu nk buka..
Adohai.. Biasa la Janji Org melayu kan.. :3 Hahahhaha... Trbayek :3
Ape2 pon Bnyk peristiwa yg berlaku kot.. :3
Kwn2 Aku tgh date woooo >.< Ade sesetengah nya xde kan lebih kurang cam ak la.. :3
Hahahahha... Tapi cam mana ak kdg2 tgk org kapel nie jelez jew kdg2.. :P
Kadang2 rs nak gak awek kan... Tp malangnya ak nie masih benci diri aku.. :3
Aku pon xfhm psl ape ak benci.. :3 Ape2 pon ak cuba fahamkan diri aku nie..  Walaupun aku nk xsuka...
Ak tetap pergi sebab diri ak mmg nk enjoy tp ade sesetengah diri ak benci ngan diri ak! ....
Argh!............... Benci aku! Ak kadang2 nk hati nie buang jew.. ;3 Ak xfhm hati nie kdg2 nk menang gak..
Ak nk Otak menang gak! Tp Selalunya Hati nie Buat tanpa izin.. Dia selalu nk diri dia.. Xfikir psl org lain!...
Tension la !.. Aku nk kebahagiaan.. Tpi Hati kenapa kau nk jd sedih! .. Aku tau la benda yg mustahil mungkin dapat ataupon mungkin x.. .Adohai... nie la ak bnyk sgt baca artikal mcm2.. smpi bnyk sgt tau.. dan ak benci jd cam nie.. Tp yg peliknya .. aku suka dlm masa yg sama.. dan benci sebab ak tau semuanya..
Lebih kurang ak nie tau saiko mcm2.. contohnya bila org sedih ataupon happy ak tau..
Hehhehehe.. tu la kelebihan ak kot :3 Ceh2.. Berlagaknya ak.. XD Hahahahhaa....
TAK MUNGKIN LA! ......
Aku jd cam nie ....
Aku da start benci diri aku balik la o.o Adohai.. susah la cam nie btw ak cuba la jd Hero Malaya aku  yg dulu.. .HJAhahahhaa  Confirm korang xfhm.. :3 Biase2 ak nie pndi buat ayt sendiri.. Hahahaha...
Aku skg cuba nk fahamkan diri aku sendiri ....
Dan cuba nk hadapi hati aku nie ! Ak xfhm ngan hati nie! Aku benci hati aku nie. :3
Kenapa la ak jd cam nie.. Lebihkan org dari diri sendiri why? !
Adohai mls ak nk jd emo ... Hahahhaa :P Da2 ak xnk smpi tahap yg xbetol..
Bye2 Semua... Hahahah Ak org islam jd kena la cakap cam nie..

Assalamualaikum Semua


Wednesday, 25 September 2013

Hilang :') Tapi senyum ..


Assalamualaikum Semua.. :3
Faham tak maksud gambar tu.. :) Seronok kan dpt kawan cam tu...
Tapi malangnya aku tak.. Sebab aku da buat banyak salah kat kawan2 aku dan Hilang ....
Aku da perasan da rmi da start benci aku ...
Aku cuma dok diam dan buat xtau tp ak nmpk makin lama makin ramai benci aku....
Ngan sikap ak nie..

Sikap aku nie suka menyakitkan perasan org ... Jd aku mmg xleh nk jd diri aku sebenarnya...
Ak nk jadi bebas xleh la sebab ak skg kena kurung dalam sangkar sbb diri aku sebenarnya xkeluar lagi..
Aku seronok dpt kwn mcm dorang :) Xpew la aku skg nie redha jew la.....
Lagi satu.. Ak sejak2 nie kena fitnah bnyk woooo.. O.o Ak xtau kenapa..
Musibah sjk2 nie dtg bnyk kat ak .. semua nya mengejut lak tu... O.o
Adohai... Dunia ini mmg ak susah kot :) Tapi xpew ak ingat ... Ini Semua Kuasa Tuhan buat kat aku ...
Yang aku xnak tu mesti dia ambek kat ak sbb dia nk uji aku...
Xpew2.. ak belajar bersyukur ....
Ape2 pon Allah Akn buat kebahagiaan kat ak suatu hari nnt :)
Aku Percaya.. Sebab Allah itu kan Maha Adil :)
Kita kena cuma kena bnyk bersabar dan berdoa bnyk2.. :)
Apa2 pon Kawan..

Iwan : Terima Kasih banyak2 selama ini korang tolong dan menolong ak bila aku susah dan Senang.. :)
Xpew2.. Suatu hari nanti korang akan lagi happy :) Jd Jgn risau la...
Sebab ak da biase jadi lonely sbb dari dulu lagi ak jd cam nie start darjah 5 kot ak xpasti lama..
Kesah lama kot.. XD Hahaha..... Hope U Guys Happy :) Ak akan selalu doakan kebahagiaan korang :)

Sekian ..
Trimas...  ;3

Assalamualaikum :)

Saturday, 14 September 2013

Hidup aku Sekarang :D [Aku yang dulu bukan la yg sekarang]

Assalamualaikum Semua .. :)
Hehehee..
Jom Bermula cite ak nie gempak sikit tau.. XD
Hahahha Tipu jew..
Kena dak? XD Hahaha mesti ingat ak gila kan?
Hahahha .. Pndi tak ak? XD
Hahhahaha.. Lps tu kau pelik kenapa ak gelak bnyk sgt sbb ak gantikan kesakitan tu ngan kegelakan :)
Sebab ak akn mula balik hidup ak yg dulu :) Sebab dia la ak da jd cam nie.. :)
Hahahaha Ape2 pon ak cuba nak mengelak dr dia untuk sementara jap.. sebab ak da perasan dia xnmpk ak lagi da..  Ape la ak nie feeling2 lebih.. XD
Hahahhaa. Pelik2 jew ak nie.. Senarai yg ak akn buat.. :D Xlama lagi..

*Poyo
*Lonely
*Suka Kacau Orang
*Hibur
*Kecoh
*Peramah
*Layan jew ...

Hahhaa Bnyk lagi sebenarnya.. :D
OKay2 jom feeling kejap.. :D tiba2 hati ak nk ckp nie..

Aku Sekarang nie da xtau da nk bt pa.. ikut perintah allah jew sekarang ni..
Sebab Dia ak da jd cam nie .... tapi xpew la.. pergorbanan ak bnyk gak lak ak buat dlm senyap2.. XD
Dia sendiri pon xtau la.. XD Hahahha Terbaek la .. Teehee... Ape2 pon :)
Hrp2 dia tu jaga diri dia baik2.. bila ak xde nnt :) Sbb ak da xleh nk hapikan dia.. :D
Aku nie cuma patung jew untuk dia.. XD Xpew la.. :D Ape2 pon ak akn sentiasa ingat dia di hati aku :')
walaupun ak nie sakit... cedera dan bgi2 lagi .. mungkin ak xbgtau dia kot.. sbb ak da nmpk dia bahagia :)
Jd ak xleh la nk sedihkan dia balik kan :) Sebab Dia tu hrpkan org yg dia suka tu... ak tau dia cuba untuk hapikan dia :) Jd ak xtau nk bt pa da.. :D Ak jd diri ak jew la kot.. Mungkin jauh ngan dia sikit..
[Seksa diri ] XD Ak sebenarnya da start rindu dia ...makin lama ak jauh ngan dia makin lama ak rindu dia.. xD
Hahhahaha ape la ak nie..
Da2..  Ak nk layan lagu dulu sebelum ak jd lain.. XD [korang xnk tau]
Hahhaha.. :P

Assalamualaikum Semua :D

Thursday, 12 September 2013

Blur Time !

Assalamualaikum Semua... :D
Hari nie aku nk cite.. :D
Hahahhaa...
Ak nie sjk2 nie da xdpt ape yg ak dpt..
Dan bkn yg diri ku yg sendiri ... .
Hahahhaa Best sgt dpt cam nie..
Ape2 pon ak cuba jd diri ak sendiri sekarang nie sbb ak da mls nk hadapi segala masalah2 nie.. :D
Kita kena la hapi kan.. :D
Ape ak bt kat kwn2 ak ... ak minta maaf jew kat dorang.. dan ak jd yg terbaek untuk dorang..
Ape2 pon.. ak da bnyk sktkan hati mereka semua.. jd ak sekarang tgh baiki diri ak sendiri.. 
dan nk rptkan semua diri ak jd cam dulu .............
Hahhaha Hari tu ak ade la ingat.. :D Makan Kek ngan dia.. :P Seronok kot.. asyik teringat jew kat kepala nie. .XD Hahaha.. :P Xleh bgtgau.. :)
Serius Ak rindu time2 cam tu kot.. XD Hahaha.. ak hrp2 dia akn layan ak cam tu.. dn xkan kecewa kan ak lagi... skg nie ak tgh blur2.. mode.. XD Hahahha.. Pelik2 jew ak nie..
Ak nie kdg2 pelik2 sikit ... Hahaha pon boley! Jgn nk sedih2 da.. :D Ak sedih pon mesti ttp senyum gak..
sbb dorang xkan nmpk ak betol2 sakit kat dlm. Hahaha..
Ak Skg da jd Poyo balik kot.. :P
Dan  Kecoh!.. Hahaahah...

Asslamualaikum Semua :) 

Monday, 26 August 2013

Layan Cam ne nie!

Assalamualaikum Semua.... :D
Hehhehehe..
Tiba2 jew ak gelak nie.. :D
HAhahhaha...
Serius ak nk gila sikit do.. XD
Hahahhaa..
Da2 Sambung cite sikit.. :D

Aku Sekarang nie suda binggung da! Tlg la .. !
Cam ne nie.. Aku mmg nk layan cam dulu tetapi xleh kerana ak kdg2 pandang gak dia...
Jd ak perasan la gak kdg2 aura jelez tu ade ntah betol atau x [ceh aura xcaye ak]
Hahahhaha ak nie mmg nk layan dia cam dulu serius ...
Ak da rindu nk layan dia cam dulu.. tapi bnyk halangan la..
Contoh... Ak nk ckp kat dia tp ade bdk kwn spek laki tu overprotect dia.. ! Ak nk ckp pon xleh.
Lepas tu Kwn dia lagi satu pon xnk tlg ak.. jd Ak majok ngan dia skg! Aish! Tension Dah la susah la..
Pening la kepala ak..
Ape aku nk bt... dia mmg bg kebenaran.. Tapi kdg2 ak nk layan dia cam dulu rs berasalah gak sbb
Kadang2 snyp2 tgk muka dia.. O.o ade gak jelez tu muka dia nmpk ......
TETAPI! Aku nk layan dia ! >.< Ak da pening da jd gila seirus ... !
Argh!.. Pening la cam nie..
Tlg la ... Tlg la ! ....
Adohai.. Kenapa la .... Aku dpt la korek rahsia sikit.. :D
Kwn2 adeq aku tu skrg nie cuba nk jauhkan ak dr Adeq angkat ak.. Waaaa... Xtergamak ak dgr.. :D
Cam nie kawan... Nanti suatu hari nnt betol2 berlaku ak buat kang baru tau!
TENSION AK! .... Serius ak ckp.. :D Kalau ak dpt tau lagi dia nk bt plan lain lagi.. :D
Tunggu ak ade lesen dan bgi2 lagi.. Xkan jmp korang da.. :D
Hahhaha AK minta2 maaf kat semua.. :D Dan Selamat Tinggal Senyap2.. !

Aarrrrrrrrggggggghhhhhh!!!!!!!>......................

Assalamualaikum 

Kebaikan Atau Kejahatan

\Assalamualaikum Semua .....
Aku Tak Paham la Ngan Dunia nie.. O.o
Kadang2 ak pelik serius.. Ak nie Kadang2 buat baik pon Salah...
Kadang2 Buat Jahat pon Salah...
Serius ak pening la cam nie ........ Ak skg xtau da naik bt pew.. :D
Tapi ape ak yg nk bt ... Ak nk Jd Diri aku pon da cukup...
Walaupun ak tau ak nie kadang2 pelik2 gak ... Hahhaha.. Ak selalu nak jd baik kat semua org..
Kadang2 kita xperasan dlm baik pon kita bt salah gak..
Jd ak sentiasa fikir.. setiap perbuatan ade hikmah nya.. Ak mampu bersabar jew la..
Hahhahah...
Aku Dah la Dalam peperiksaan percubaan....
Haha Serius2.. mcm2 da dunia nie..
Tapi aku lalui jew la.. :D
Ak tau ak nk jd Diri aku tu yg cukup bg ak.. Hahhaha Terbaek.. !
PEACE !

Assalamualaikum :D

Monday, 5 August 2013

Perasaan aku kat mana? Erk? :P


Assalamualaikum semua :D
Aku Sekarang nie.. xtau la nk kata ape.. Sebab..aku nie sjk2 nie perasaan aku da xde function O.o
Tp Aku cuma tau yg ak leh senyum dan gelak jew.. :D
Tp Kadang2 kalau duk sorang2.... aku cuma muka sedih dan rs Lonely .....
Hahahaha.. Kadang2 bila ak fikir balik? Perasaan ak nie da kemana dia pergi sbb...
Kdg2 Aku xrs ape2.. O.o Kadang2 bila org sedih aku faham.. tp perasaan ak xde function.. >.<
Ape yg berlaku kat aku nie.. Hahahaha pelik2 jew aku nie >.<
Aku sekarang boleh dikatakan Cuba prosess hapi la.. :D
Malas la Sedih nie.. Sebab aku ade la tgk cite Satu Anime nie.. :P [tu pon klu korang minat ANIME ]
Hahhaha.. Cite tu Black Rock Shooter :D Dia cite dia cam Perasaan kita nie.. ade org lain yg ambil rs sunyi,sakit,keperitan dan bgi2 lagi.. Tapi nie cuma cite jew.. :P Bkn betol pon.. XD
Tp Cerita tu buat aku supaya jgn Mengaku kalah ... jgn Mengalah... Ape2 kita mesti cuba dan Move On untuk kebaikan kita juga :)

Ape2 pon skrg nie xtau la ade lagi perasaan atau tak? Hahhahaa..
Aku skrg bole dikatakan proses nk jd diri aku balik.. :D
Ape2 yg berlaku aku cuba rehda.. dan cuba hadapinya ngan baik2.. :)
Sempat aku ade la belajar sikit2 psl hidup nie.. dan ak dpt pengajaran dr kwn2 aku..
Dan dr pengalaman aku putus cinta.. XD Hahahaha.. Terok2.. :P
Mls ak nk ingat balik.. :D Skrg ak mls nk fikir ms dulu..
Skrg ak pndi kew.. Kurang pndi kew.. Ape2 yg aku tau....
MOVE ON BROTHER! ..... WOOOOHOOOO!.... *Peace
Hahahhaha.. Terbaek la.. Kdg2 aku nie terfikir gak cam la diri aku nie untuk korang ?
Kdg2 ak serius nk tau do.. Cam nie aku nie kdg2 bila aku ade kat korang?
Hahaha.. Ape2 pon aku cuba supaya jd oke2 ngan semua org dan jd diri aku Semua :P
Yeahh....!
Hahhaa...  Babai :P

Assalamualaikum  :)

Tuesday, 30 July 2013

Tinggalkan Korang.. Sori :(

Assalamualaikum Semua.. :D
Aku Mungkin Akn Tinggalkan kawan2 aku .. :)
Sebab aku xnk la menyusahkan korang lagi.. aku tau korang asyik tension jew kan ?
Aku kdg2 rs bersalah sbb korang Tgh Hapi Time2 tu la aku Sedihkan Suasana....
Tapi Kdg2 Mungkin Time nie aku akn hapi semana bole yg ak mampu.. :D
Dan Time aku Pergi Dari korang.. :D
Aku Akan Minta Maaf Kepada Korang semua sorang2..
Dan aku Berubah diri aku .. :) Untuk Korang.. Sbb ak akn Hapi Kan diri aku walaupun dia bkn milik ak lagi.. :) Jd aku akn pergi dr korang.. Untuk Selama-lamanya la kot.. XD Xpst la mungkin sementara.. :)
Aku Kdg2 Rs Sedih pon ade..  Hati berat pon ade sbb Ak syg korang semua.. :D
Sebab Korang faham ak bila ak sedih dan trs bg tipz2 dan ceramah korang.. :)
Aku Selalu ingat tp kdg2 ak overthink Sgt la.. XD Terlampau fikir sgt.. Dan bt diri aku risau dan tkt nk melepaskan korang..
Terutama Org yg ak Syg tu.. XD Da milik org... Ak da xleh nk bt pew2 da.. Sbb ak tau ak da mungkin da xleh nk dptkan dia da skrg.. Sbb dorang makin lama da makin rapat dan makin hapi da.. :)
Jadi aku xleh la nk kcu kebahagiaan org nie.. aku tkt kcu punca la Clash.. Ak xnk la Punca dr ak..
So... Aku minta maaf sgt2.. Dan aku Cuba Terbaek untuk korang.. :)
Oke2.. Aku nk ckp sesuatu kat Si Dia

" Iwan Minta maaf sebab xdpt nk hapi kan diri Iwan sebab selagi adeq da hapi.. Iwan xleh nk kcu adeq da..
Sbb Iwan da tau tu kebahagiaan adeq.. dan kebahagiaan adeq la buat hidup adeq terbaek dlm hidup adeq...
Klu ade pew2 Ckp la kat Iwan oke.. :) Terus Terang Jgn simpan2.. :) dan Jgn Sedih2 oke.. '

:'( *Menagis seketika ......
*  15 Minit Abiz 

Oke2.. Itu jew la kot.. XD Hahhaa..
Assalamualaikum ....

Bad Day ..

Assalamualaikum.. :D
Hahahha Hari nie aku paling bad mood kot.. bole dikatakan tapi tetap senyum! XD
Adohai .. Kuat gak ak nie rpnya walaupun ade masalah tetap Senyum...

Mcm nie Cite nya.. :)
Aku Skrg nie Masih Tunggu Si Dia.. :D Hahaha.. Ak Sendiri xtau kenapa.. :D
Tp Makin Lama Makin Hilang da sikit rs cinta tu.. Cuma Rs Jelez sikit la.. XD Sbb aku nk Ambil berat gak psl dia.. >.< Tp Xleh sbb Pakwe dia selalu ade untuk dia.. XD Jd Ak xleh la nk tlg dia.. Xde ms pon nk tny dia gak.. Ade pon dia mesti jauh ngan ak.. dan Aku kdg2 rs sedih gak  :D Aku nie berguna lagi kew untuk dia sebagai Abg angkat :D Sebab ak selalu ambil berat ngan dia skrg...
Aku skrg Sedih jew la.. :'( Tapi tetap hapi untuk dia walaupun ak tau dia da hapi.. :D
Tapi Xpew aku Tunggu suatu hari nnt.. :) Bila dia da perasaan ak sedih.. Mungkin time tu ak da pergi dr hidup dia.. :) Sebab TIme tu la ak da mengalah da nk jaga dia.. :') Dan aku akan Cari hidup baru aku...

Masalah Lain.. :D
Ade sorang pempoan nie dia suka ak.. :D Tpi ak xsuka dia sbb bkn org yg ak nak...
Aku Cuma kata kat dia.. ' Aku Leh kawan ngan kau selagi bole kwn la.. Jgn la jauh ngan ak sbb nie jew '
Aku xtau la dia fhm ak atau x.. Aku Cuma xnk la sakit kan hati perempuan ngan cara nie mungkin bole kurangkan bebannya.. :') Aku Masih risaukan ... Ak takot sakit kan hati perempuan sbb ak ade trauma lama.. XD Jadi ak xnk la lagi sakit hati perempuan nie mungkin kali terakhir aku Sakitkan.. :'(

Ape2.. Aku Cuba Sedaya Upaya aku Untuk Hapi Diri aku dan Hapikan Semua orang.. :D
Hahahha.. Ape2 pon ak cuba Gembira kan dorang.. :D
*Peace

Assalamualaikum :D

Sunday, 28 July 2013

Perbincangan Aniversarry :3

Assalamualaikum..
Hahahha.. Time nie aku ngan kwn2 ak bincang psl Aniversarry 1st SUDC...
SUDC Tu group2 dan bdk2 kami.. Sebab Kami nk mengeratkan silaturrahim Lagi kuat yg sebelom nie.. :3
Hahhahaha Ape2 pon group nie plg STYLE! .... Sbb Ape2 yg berlaku tetap bersatu.. XD

Time nie Alang2 Hari Jadi Alep dan Helmi..
Sbb Hadiah Dorang ak xbg lagi.. XD Jd ak belanje dorang makan kat Burger Lava ...
Hahhahah Dorang suka.. :3 Dorang Seronok.. :3 Best nya ..
Aku Suka dpt suasana cam nie. ;3 selalu hapi.. :3 Hahahhahhaa..
Ape2 la aku nie.. ape2 pon ak hapi time tu..
Hahhaha Helmi Minum Air Special.. :3 Aku Perut cam nk meletop da sebab mkn mercun bom....
Hahahha Boleh dikatakan Meatballs.... Terbaek.. :3
Hahhahah Ak Selalu Nk bt cam nie sbb kdg2 dpt hapikan kwn2 ak.. :)
Hahahaha Kalau ade masa ak bole la bt lagi.. :P Ape2 pon Time nie serius ak hapi.. :)
Sbb ak time tu ingat dorang 4 jew.. :)
Sbb Ak Ingat Dorang da Hapi Sbb ak.. :) Seronok2 >....<
Hahhahaha.. XD
Ape2 pon tu jew nk cite.. :3

Assalamualaikum :3

Saturday, 20 July 2013

Aku okey la... BAKA!

Assalamualaikum Semua.. :3
Ramai kata aku xokey... Hahahha.. Aku Okey jew la.. *Menagis Sambil Senyum..
Hahaha.. Selagi Aku Menagis Sambil Senyum... Aku Akan Okey..
Sbb Korang Nampak Ak Hapikan ?
Aku Da hapikan.. Walaupun aku Nages.. :')
Aku Tetap Senyum kan.. :')
Nie Tandanya [ :') ] Menagis Sambil Senyum.. :)
Hahahhaha...
Ramai xcaye ak Okey ....
BAKA! BAKA! BAKA! <---- [Anime Word :3 ]
Hahahaha.. Korang xkn Faham ape ak ckp! ...
Aku Akan Okey Selagi aku Senyum tu pon dlm keadaan nages
Hahaha..
Aku Akan Bt Cam nie smpi bila pon ak xtau la.. :3
Tgk Kepada Keadaan.. Sbb Ntah la.. XD
Tgk la Mungkin aku nie Pelik2 sikit.. XD
Hahahha...  Ape2 la Mcm BAKA! ...
Ape2 pon.. Korang xkan faham ak.. :3
Ade Sorang la Paham aku.. Tapi Sjk2 nie dia da jauh ngan ak.. Sbb Ak rs dia da happy :3
Walaupun Ak Sedih bnyk kali.. :3 Dia xkan pujuk da .. XD Hahahaa..
Ape la aku nie.. Pelik2 jew..
Biase la Bdk Poyo selalu nya Gila sikit.. XD
Hahahha..
IM FINE ! BAKA! .. :') *Senyum Sambil Menagis

Assalamualakum :') 

Aku Rela ...

Assalamualaikum Semua.. :3
Macam nie la...
Aku Rela dok Umah Selalu Drpd keluar selalu dpt menyakitkan Hati diri nie.. :3
Aku Rela Dok Diam2 Selalu
Aku Rela Xtau langsung Bab2 Cinta nie..
Aku Rela Jadi Bdk Lonely....
Aku Rela Sedih Sorang....
Aku Rela Jadi Cam Dulu.....
Aku Rela Menagis Sorang2
Aku Rela Hadapinya Sorang..
Aku Rela Jadi Mcm2..

Tapi Kenapa....
Aku xphm la.. :3 Mentang2 ak nie Happy .. [Padahal xokey]
Aku tetap Maju kehapadan.. Makin Lama Makin Pedih Oooo! Mmg Terbaek..
Kalau Bole Hari2 aku nk sbb.. dia menyeksakan ak.. Ak sendiri xphm.. :3
Ape2 aku nie da Jd Rela da..
Dan Selain tu... Aku nie da mcm2 da.. Ak nie selalu nk jd Cam nie la...
Mcm la berlakunya kalau ak da start baik sgt,, Nnt klu ak jd jahat sgt...
Rmi Benci aku :3 Bila baik sgt rmi pijak ak.. tp sesetengah kwn ak faham aku...
Ntah la aku selalu benci diri aku sendiri kadang2.. ^^ Aku kdg2 Rela ape yg berlaku kat aku sbb ak da xpercaya da psl benda2 Hapi mengarut benda nie...
Satu hapak pon ak xtau da psl Kebahagiaan nie..

Iwan: Ape Maksud Kebahagiaan nie .. ? Best kew dpt perasaan kebahagiaan nie?

Hahhaha aku sendiri xphm.. aku cuba tau hapikan kwn ak..
Cuma aku yg xphm.. Kenapa la... .
Ish2.. Mls ak fikir..

Assalamualaikum :'(


Sudc Anniversary 1st

Assalamualaikum Semua.. :3
Hari nie Kami Semua Sambut Anniversary Sudc Untuk Pertama Kali :3
Hahhahaa.. Best Terbaek :3
Hehehehhee...
Masing2 Makan Burger msg2.. Dan msg2 Tunjuk Dorang Punya PJK [Perut Jauh Kehadapan]
Hahhaha... Hari nie 13 Org yg Dtg xsilap ak la.. XD Ak pon xingat Ni nama-namanya2.. :-
*Alep
*Helmi
*Iwan
*Syamil
*Pojan
*Ewan
*Adeq Alep
*Tasha Yasmin
*Tasha Ikhwan
*Tasha Adeq Alep
*Syahidah
*Atin
*Naz









 
Itu jew la kot.. XD Hahaha.. Bdk2 Kapel Terserlah kot time2 sini..
Msg2 bersweet-sweet... :3 Jelez ak.. XD Untung la Sp yg da ade kan?
Hahhaha.. Ape2 jew la.. :3 Ak Mampu Bersabar jew la.. :P
Xpew2.. Bdk2 SUDC Berseronok dan Bergembira tadi.. :3
Hahhaa.. Seronok... Masyuk! Terbaek!
Hahahha Ni la Geng2.. SUDC :3

Budak-Budak SUDC

Posing Bebas :3




Assalamualaikum :3

Thursday, 18 July 2013

Hidupku ...

Assalamualaikum :3
Hahhaha..
Aku Mungkin Dah Jd Cam Diri aku nie :3
Hahahhaa... Aku Da mula Melalui Jalan yang ak xsuka nie..
Ngan Sorang2.. Tanpa Pertolongan sape2.. Entah la..
Aku pon xtau la knp ngan Aku nie...
Tapi Kdg2 Bgz Jd Lonely nie sbb Kita xdpt apew2 Masalah dan bagai bagai .. XD
hahahahha..
Aku Hrp2.. Aku dpt lalui ngan Sorang2 dan Mencari Iwan yang dulu..
Selalu Happy walaupun Tgh Sedih Sorang2..
Hahahha.. Aku Cuba Jd Cam tu Balik la kot..
Mungkin Aku akn Start senyum Banyak dan Gelak Bnyk sbb nk bg Dorang Gembira balik..
Dan Ak Akn Pendam Bnyk2 balik la .. :3 Dan ak xkan Cite kat org da kot psl Hidup aku..
Sbb Kalau Ak Cite.. Aku akan ingat balik psl semua hidup ak balik..
Jd Kenangan Pahit Manis bnyk ak ingat nnt.. XD Dan aku klu Ingat balik Abiz..
Ak jd Sedih Balik...
Sbb Tu ak nk Pendam bnyk2 nie.. Dan ak cuba Happy dan Gelak Bnyk2 Untuk Aku Lalui Jalan yang ak xsuka nie :3
Hahahhaha.. ak akn cuba gerakkan hati aku ke Org Lain.. Ak Mungkin Xleh nk setia da kat dia..
Ngan Gaya Dorang dua.. Nmpk Sgt kukuh.. :3 Dorang xkan Bg Putus kot.. Insyallah Ngan Izin Allah Dorang akn Bersama untuk selama-lamanya.. :) ...
Oke la Ak Perlu Lalui Jalan nie Sorang2.. :) Hrp Korang Faham..

Assalamualaikum
:') :') :') :')

Tuesday, 9 July 2013

Perasaan ... *~*

Assalamualaikum Semua.. :)
Apesal erk ...  Aku sejak2 nie da rasa mcm perasaan aku nie menonjolkan sgt.. Tp Rmi kwn2 ak xnmpk ak sbb aku selalu senyum jugak Walaupun Sakit.. :') Sbb Aku xnk Kwn2 aku nie risau.. :3 Sbb tu jew pon ak leh jd kuat cam nie kan? XD Hahahhaha....
Aku Makin Lama Makin Kuat sikit demi sikit :) Aku xlama lagi nnt jd diri aku balik... Tapi Cuma Hati nie jew la belom.. :) Sbb Dia masih Rasa cam ..... Aku sendiri pon xtau la nk ckp perkataan tu ape...
Ape2 pon aku nie kwn berjuta-juta tapi ttp Rasa lonely.. XD Adohai apehal la ngan aku nie...
Sbr yew Iwan! :) Dugaan Ini.. Ape2 pon Aku ckp la kat diri aku.. :')

'Biar la Kita Bersedih dulu Iwan ... Sebab Suatu Hari Nanti kebahagiaan Menanti kita... Jd biar la kita rasa cam nie.. '

Aku ckp kat diri.. :) Ak cuba semangat kan diri aku..... Kwn2 ak xperasaan bnyk..
Bak kata pepatah ..  'Org yg Cuba mengembirakan kwn2 dia ialah Org Yg Plg Lonely'
Hahahhaa... Sebagai aku la ...
Aku Cakap Cam nie.. :')

Org Yg Paling Sedih...
Cuba Senyum...

Org Yg Plng Derita
Cuba Untuk Hapikan Diri dia...

Org Yg selalu Menagis
Selalu Pendamkan hati dia..

Org Yg Lonely Tau cam ne rasanya..
Jd Dia xnk Kwn2 dia atau sape2 Pon sedih mcm dia

Sebab Dia tau Betape pedihnya..
Betape Sedihnya ... Jd Dia sanggup Happy untuk kwn2 dia walaupun dia tau dia tu Lonely..
Sbb dia xnk tgk kwn2 dia cam tu.. :')
Kita Cuba untuk hapikan dorang walaupun hati kita nie sakit.. :)

Sbb Tu ak nk tgk kwn2 ak hapi walaupun aku nie tgh mati kesedihan.. :')
Ape2 Kwn2 Selamat Bahagia Ngan Hidup Korang.. :')
Terima Kasih Sbb Hapikan Aku nie Dan Bg ak semangat untuk sikit demi sikit hapi ...
tapi Tetap Rs Lonely.. :')

Ape2 pon ak nk tgk Kwn2 aku Hapi..
Ak xnk tgk kwn2 ak sedih ... Nie la Perasaan ak..
Aku Akn Jg perasaan kwn2 aku walaupun bt ak sakit.. :')
Dan Aku cuba hapi kan diri walalupun ak sakit :')


Ok2 tu jew la :')
Assalamualaikum Semua :')


Monday, 8 July 2013

Iwan Kenapa Ngan Kau!

Assalamualaikum Semua.. :3
Hari nie aku cite Kenapa ngan Aku nie.. :')

Adohai!.....
Iwan Kau Kena PAHAM YG ORG YG SUKA TU DA BERPUNYA.....
Kenapa Kau Masih Tunggu Dia Iwan! ...
Jwpn Dr aku Ialah...
Aku Sendiri xtau .... Tapi Aku Masih Sukakan dia.. Tp Kenapa Kau masih Tunggu ? ....
Kau Tau kan Iwan.. Yang Kwn Kau tu Kukuh .... Kau Kena Faham la ...
Bila Org da Berpunya Kita kena Maju Kehadapan..
Mungkin Kekal jew kat kwsn yg Sama...!
Aku xpaham la Ngan Kau Nie Iwan! ....
Aku Sendiri xpaham... Kau tau x... Betapa Pedih nya.. Betapa Perit nya! ...
Tapi Kenapa Kau Masih Menunggu dia...
Kenapa Kau Masih Tunggu dia Walaupun Kau Tau yang dorang nie xkan berpisah ....
Tapi Jodoh Di tgn Tuhan........

Serius Setiap Malam Terfikir Pedih Jwbnya.. ! >.< !
Smpi Nk katakan Bole dikatakan Bunuh diri perlahan-lahan.. Kenapa ! ...
Kenapa Iwan! :'( Aku xtau la.. Ngan Kau nie..
Ramai Ingat Kita da okey da kan? ...
Tapi Masih xokey padahal... Spy kwn2 kita nie xrisaukan kita erk?
Kenapa la kau nie Wan! .....

KENAPA NGAN KAU NI IWAN! :'(

Assalamualaikum.. :')

Monday, 1 July 2013

Adakah Ini Aku!

Assalamualaikum :3
Hahahhaa..

Adakah nie Aku yg nie Diri aku sebenarnya ..
Adakah Aku nie Betol2 Dikatakan Iwan !
Adakah Aku nie Betol Iwan !
Kenapa Aku Rasa aku nie Lain..
Ak rasa pelik ngan Diri aku.. ! Knp Ngan Aku nie..
Hari nie 2.7.2013... Aku Jd Pelik. ! Kenapa Ngan aku nie....
Sebaik Kwn aku ade time situ.. Klu x Abiz la aku !
Selamat aku Ade kwn aku untuk Control aku.. Klu x.. Ak da lama jd gila balik.. :')
Hahhaha.. Terima Kasih Sbb Tlg Aku Lagi... :')
Hahaha..
Aku Pelik2 jew la.. XD Hahahha.. Skrg aku cuba oke kan diri aku balik.. XD Hahahaa... XD
Pelik nya Aku !
*Menjerit 
OI!!!!!!!!!!!!!
IWAN!!!!!!!!!!!!!!!!
KUATKAN!!!!!!!!!!!!!!
DIRI!!!!!!!!!!!!
KAU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hahhaha.. :)

Friday, 28 June 2013

Sebenarnyakan :')


Assalamualaikum Semua.. :3
*Memikir sesuatu ...
Aaaahh... Ak Baru tau..

Aku Sebenarnyakan Orang Yg Lonely tau.. :') Jd Aku Perlukan seseorang untuk hidup aku nie.. :)
Bak kata pepatah...
'Kadang2 Orang Yg Cuba Mengembirakan Kwn2 dia adalah Org yg paling Lonely Dlm Hidup Dorang'
Hahaha.. :) Aku Lebih Kurang cam tu la.. :') walaupun aku happy .. Tapi ttp Rs Lonely tu..
Aku Cuba happykan Kwn2 aku walalupun Aku yg terseksa :'(  ....
Tapi Aku Cuba la Jd Lagi Kuat yg sebelumnya.. Jd aku cuba la Happy untuk Korang..
Walaupun Korang xtau psl Aku yg sebenarnya kan.. :') Aku Nie Mcm ade sifat Pendam sgt la.. :)
Entah la.. Aku nie Sk Sgt pendam..  Dan Sedih Sbb nie.. :') aku Cuba la Happy...
Ape2 Aku Cuba SEdaya Upaya aku untuk Hapikan Kwn2 aku.. :)
Xpew Kwn2... Aku nie Selalu nk berpeluk kat org sbb.. Ngan Peluk Bole melepaskan Segala Perasaan aku nie ..
Dan aku cuba happy Walau Bagaimana pon!
*Menagis
Sori2.. :') Aku nie da kuat menagis la sjk2 nie.. >.< Sbb Aku da lama pendam nie.. :')
Hahaha.. Xpew2 Da nie Diri aku.. :")
Aku Cuba la Happy :)

Assalamualaikum :')

Pagi Tadi :')


Assalamualaikum Semua.. ;3 Hari nie aku nk cite ... Hahahhaa... Ayt sama jew kan.. :3 Xpew2 aku nk cite nie.. Okey! :3 Pagi Tadi Aku Bangun Tido.. Lps Aku Sms ngan Adeq angkat aku.. :3 Aku Ckp kat Dia..
 
Iwan : Jd x keluar mkn2 tu..
Adeq :Jd ... Tp xtau lgi kol bape..
Iwan : Lps tu grk kul bape?
Adeq : Dtg la Maju ...
Iwan :Okey2..


 Aku Dtg la Kat Maju Ahmad Kedai Makan.. XD Lps tu Adeq Angkat aku ngan 2 Kwn2 aku.. :3 Iaitu Izzuan Dan Khairul.. :) Hahaha Dorang mkn dan aku tgk jew la. Sbb xlalu nk mkn sjk2 nie.. :3 Tp PErut skt.. XD Hahahhaa.. :3 Pelik2 jew aku nie... Aku Tunggu la Dorang makan lps tu Dorang ajk lpk kat Tasik.. :3 Tmpt kita org lpk la kot.. XD Hahaha.. Ape2 kat situ.. ;3 Ntah la xpasti.. XD Hahaha.. :3 Aku pon Dan kita org pergi la Kat tasik tu Lps tu kita org cite2 la.. Psl Benda2.. Terangsang.. Sakai2 jew ... XD Da la ade .. Izzuan dan Khairul.. Pergaduhan 'Gay' O.o Ish2.. XD takut ak tgk.. Geli pon ade.. XD Tp Time tu aku ngan Adeq aku dok la sebelah2.. Kita berbincang psl aku la.. :3 Aku Kcu2 dia.. :) Seronok kcu dia.. XD Dah Lama xkcu dia.. :) Dan aku Tiba2 teringat kepala otak ... Aku nk ckp kat dia cam nie.. :')


Iwan : Adeq... Ptt kew Iwan Tunggu adeq?
Adeq : Xtau la... :)
Iwan : Ptt kew Iwan tunggu :') [Time nie Air Mata ak nk mengalir tp aku thn]
Adeq : Ikut Iwan la.. :) Tapi Iwan pon kena cari kebahagiaan Iwan kan ? :)
Iwan : .............
Adeq : Okey la Nk balik dulu.. :)
Iwan : Okey :')


 Time2 tu.. Aku mmg nk menagis smpi xberhenti.. :') Aku da nmpk dorang pergi jauh aku ... Menagis teresak-esak.. :'( Sbb Aku ... Aku... Xtau da nk bt pew.. :') Ak Menagis smpi xnk henti.. Aku Cuba Lap air Mata aku.. Tp AKu Serius Ms Tu Aku Takut betol2 Dah Smpi nk mati tktnya.. :'( Knp la Ngan aku nie :'( Aku Sebenarnya perlu pelukkan Dr seseorang :'( Sape yg peluk ak.. :'( Serius Aku peluk dia betol2 smpi xnk lps sehingga aku xhenti nages.. Sbb Bila aku peluk seseorang sebenarnya aku mengharapkan dia fhm perasaan aku dan Aku nk selalu Mengadu kat dia Dan menagis kat dia. Okey la tu jew ak nk ckp :'( 

Assalamualaikum :'(

Minta Maaf :'(


Assalamualaikum Semua :3
Aku nk minta maaf selama nie Iwan bt Kwn2 Iwan sedih..
Plz Iwan Minta Maaf ... Iwan Akan Cuba Jd Kuat Untuk Korang ..
So Plz Jgn Sedih Dpn aku.. :'( Ak xnk tgk Kwn2 Aku Sedih Plz..
Aku Akn Happy.. So Bg Aku Masa dan Aku Akn Bt korang ketawa..
Cuma Tunggu Masa okey Tlg Jgn Sedih Sebab Iwan..
Nnt Iwan rs bersalah dan  Iwan Minta maaf Sgt2..
Iwan Sanggup Melutut Untuk Kebahagiaan Korang..
So Plz.. Jgn Sedih Untuk Iwan..
Plz! :')
Iwan Akan Hapi.. So Plz Jgn Sedih2!
Iwan Ckp Betol.. Xde Tipu! >.< Plz Jgn Sedih2 ...
Iwan nk tgk Kwn2 Iwan Happy...
So Jgn Sedih Kwn.. :')
Aku Sentiasa Ade Untuk Korang semua walaupun Ak sakit.. :3
So Plz Jgn Sedih2 Kwn2.. Iwan Aku Hapi..

Iwan MINTA MAAF SEMUA ! *Melutut !
:'(

Patut kew aku Jd cam nie?

Assalamualaikum Semua :3

Aku nk cite psl Diri aku Hahahaa...
Sesetengah org nk tau gak kan psl aku nie.. :3

Okey2 Nie aku teros terang.. Tp ak nk satu jew dr korang ..
Kalau Korang da Kenal betol2 kat aku! ... Plz Janji ngan Aku Korang akn layan Cam biase cam korang layan aku .. :3
Aku nk tu jew.. :3 Tlg la.. :3 Plz Jgn Berubah kwn.. Aku nk korang cam nie jew layan aku.. :)

Okey2 Jom Bermula.. :3

Nama : Mohamad Noridzuan Bin Azmi
Panggil : Ewan / Wan
Umur : 16 Tahon
Birthday : 10.11.1997
Hobi : Suka gembira kan org...
Kegemaran Warna : Blue,Merah,Kuning,
Kegemaran PErmainan : Bola Sepak Dan Badmiton [Aku ni Active dlm sukan xD ]

OKey2 Jom Bermula Ckp psl Sikap aku lak.. :)
Aku ni Xtau la Baik atau x.. tp Rmi kata aku ni baik sgt kdg2..
Aku xtau la dr pendapat kwn2 aku..
Okey2.. Aku ni Manja jgk la.. Dan ngada-ngada kdg2.. Sbb Aku ni ngada2 sbb nk bermanja kdg2.. XD
Hahahhaa.. Aku nie jgk Sensitive org nya Hahhaa.. :3 Tp Relax la aku nie okey jew la..
Aku nie Jgk ade sikap Mcm nie la..  Aku sendiri xtau la..
Aku nie Sanggup Buat apew jew Untuk Gembirakan Kwn aku walaupun aku terseksa mati-matian .. Hahahhaa
Aku xtau la Sikap tu aku ptt buang atau x.. XD sbb rmi kata .. 'Kau ni baik sgt la Wan' Aku Ckp lat 'Dah tu diri aku xleh nk bt pew da ' Hahahha..
Aku Skrg cuba Jd diri aku yg sebenar.... Ade lagi ak nk ckp psl diri aku.. [jgn lari nk story nie]
Aku nie Bila ade masalah Aku Cuba Pendam sorang2.. dan Aku xstory kat dorang .. sbb Aku tkt tmbh dorang beban dan xhapi.. Aku xsuka tgk kwn2 ak sedih.. aku nk tgk kwn2 aku hapi.. Sebab tu la hadiah plg istimewa aku nk.. :')
Hadiah Yg aku Plg Suka Tgk Kwn2 aku Happy dan SEnyum Dpn aku.. :')
Tapi Aku nie kadang2 Ckp kat dorang aku okey.. Pdhl xokey.. Sbb ak nk cuba kuatkan diri aku dan hadapinya.. Tp Mungkin ambil masa yg lama.. XD .. Xpew la Skrg pon ak da kuat sikit.. :)
Ptt kew ak jd cam nie? Ptt kew Aku Bt cam nie ?
Korang rs ptt kew ? :')
Hahahahah Aku pon xtau la.. Aku mampu berdoa dan bersyukur kpd diri ku sbb nie diri aku :3
Aaaaa... Nie Lagi satu.. :3
Bila Aku Poyo.. Tu tandanya Aku Hapi gila nk mampus.. Dan bila aku Sedih mungkin ak dok diam.. :3
dan msk group2 ak bt lwk sikit2 la.. Klu betol2 hapi ak ckp benda xbetol kat dorang.. XD
Hahaahahhaa.. Sbb ak nk tgk dorang gelak hapi :3
Hahahaha.. Hapi The Best! :3
OKey la tu jew nk cite..


Assalamualaikum :3

Aku Nie Hapi kew Atau sedih :/

Assalamualaikum Semua.. :3 *Peace
Aku nk cite nie..
Aku nie Pelik la Ngan Diri aku kadang2.. :3
Aku Kadang2 Rasa Hapi.. Tp Kadang2 rs sedih.. XD
Aku nie da mula jd Pelik.. >.< Come On la.. :3
Kenapa la Aku Cam nie.. :3 Aish! Tlg la Aku.. Sesiapa..
cam Mana Ak nk ngelakkan Perasaan Kjp Sedih Kjp Happy.. :3
Argh! .... Dayyum la... Aku kat Sek Td Dan Happy Gila nk mampui.. XD
Sbb Aku td main kjr2 ngan Adeq angkat aku.. :3 Seronok tau.. :')
Aku Kalau Bole nk jew tiap2 hari kcu dia cam tu.. :') tp Xleh ak kena kurangkan jgk.. Sbb Aku tkt Org Istimewa dia lak.. XD Dayyum.. Knp la Aku asyik Fikir psl org.. >.<
Tp Time tu aku Nampak la Kwn aku nie.. Helmi Aku nmpk dia happy gila gak.. :')
Kalau Bole ak nk jew tgk Kwn aku nie happy ....
Hahaha.. :) Hrp2 Benda ni kekalan happy kita semua kwn2.. :3
Hahahhaa......

Dan satu lagi :3
                                            
Aku Nie Rasa pelik gak la... :3 Sbb Aku nie Kadang2 rs sedih pon ade la..
Nk tau kew sbb nya.. :3  Okekeh2.. Aku Cite lagi story ... Penat aku story.. XD
Macam nie la.. :3 Nie Psl adeq angkat aku jgk.. :3 Hahahhaa....
Aku Nie Ckp kat Dia.. Aku akan tunaikan ape2 janji dia nak.. :3 Jd aku bt la.. :')
Walaupun Aku Buat .. Tp Dia ttp Menjadi org lain tau..
Kalau Korang faham maksud aku.. XD SEnang cite aku ckp trs la.. :3
Aku nie Da rs dia berubah bnyk da :'( Masa kcu dia tu mmg betol2 dia ak kenal..
Tp Sjk2 nie dia da berubah la.. :') Aku hrp dpt terima Adeq angkat baru aku nie.. :')
Mcm Rs Mcm baru kenal lak aku rs.. :')
Ngan Kekuatan Aku .. Aku Cuba Happy jugak la.. :)
Senyum dalam Keadaan Menagis.. :')

Okey la tu jew.. .

Assalamualaikum :3

Wednesday, 26 June 2013

Jelez Siot !


Assalamualaikum.. :3
Meh aku cite 1 story :3  Hahhahaa...
Aku Sekarang nie Da Jelez do >.< Aku Jelez kat Kwn2 aku.. >.<
Sioot! >.< Aku Cuba la wat Lek jew kan.. :3
Hahhaa...

Kawan2 aku sekarang msg2 da maju.. :3 Aku sorang belom lagi.. XD Aku selalu nya mesti lmbt kan.. XD
Aku Kdg2 cuba la Untuk Hapi2 gak.. :3 Skrg pon da senyum ikhlas skrg.. :3 Aku Cuba la nk jd kuat lagi... :3
Selagi aku leh jd Kuat aku jd la kuat.. ^^ Hehehehe.....  [Poyo da]
Ape2 pon.. Kwn2 aku da ade awekz.. XD [Peeewwwwwwwiiiitttt]
Aku tgk dorang sweet dan lps rindu dorang kat awek dorang.. XD Untung la sp yg ade nie.. :P
Aku plk Sengsara ngan Jelez nie.. XD Tp Xpew benda kecil jew pon .. Ak leh hadapi..
Aku Skrg Kena tunggu Masa jew kan.. :3 Nnt suatu hari dpt gak.. :3
Aku Skrg Wat Let wat Peace Bro! :3 Heheh ^^ ...
Hahaha.. Xpew la Selagi aku ade kwn2 aku de disini Den ... :3
Aku Selalu Ada Untuk Korang.. :3 Hahahhaa.. ^^ Terbaek ....

OK la tu jew pon nk cite.. :3 Hahahahha...
Gelak dr td sbb bsn.. :3 Hahaha.. XD
Terbaek.. :P THE END !

Assalamualaikum ..

Monday, 24 June 2013

Blogger aku :3

Assalamualaikum Semua.... :D
Hari nie aku nk ckp kat korang..
Abiz la Aku Sbb Kwn2 ak Nk tau Psl Blogger aku... >.< Abiz la Aku Cam nie ...
Sbb Dorang akan tau psl Hidup aku nnt dan psl hati ak ckp kat sini..
Semua kat sini ak pny diari..
Abiz la aku.. XD Hahhaha.. Xpew la
Aku Xkesah la Aslkan Semua hapi2 belaka...
Aku nk dr semua kwn2 aku Aku nk tgk Semua Kwn2 aku Hapi.. :3
Sbb Aku Suka Tgk Kwn2 aku hapi..
Tp Bermasalahnya Aku la.. :3
ak nie cuba la Hapi walapun aku tgh sedih kan..
Tp Xpew Aku Cuba Hapi kan Diri aku walau bgimana pon untuk kwn2 aku..
Aku cam nie la.. Sbb Xde tmpt nk story...>
Ak cite kat sinie jew la Sbb hati aku nk luahkan kat org.
Xberani sbb tkt.. :3 Aku ni penakot la kadang2.. XD
Hahahhaa.. Dah diri aku xleh nk bt cam ne kan.. :3
Apa2 Pon Hrp2 Korang jgn Mara kalau korang baca psl Blogger aku nie.. :P
Hahahhaa.. :D Nk Baca... Baca la Tp Korang jgn sebarkan psl nie suda.. :3
Aah Ckp Psl Blogger ... Td kat sek aku kena Saman Ngan Kwn2 Aku Helmi dan Alep..
Tp Alep Terlampau ganaz.. XD Sakit tgn dan kaki aku.. Mula2 xnk bg sbb.. Ak tkt dorang mara dan xnk kwn ngan aku :'( Ak bt cam nie spy ak xnk Btl benci ngan Dorang.. Aku nk kwn ngan Dorang..
Sbb Bila Aku Lose Control.. :3 Aku jd xbetol.. XD Tu yg ak tkt ckp kat kwn2 ak.. :P
Yang Penting aku dpt memori yg best dlm hidup aku ngan Kwn2 aku.. :)
OKey2 tu jew la.....


Assalamualaikum Semua C:

Kawan2 aku :3

Assalamualaikum.. :3
Ni Aku nk cite psl Kawan2 aku.. :3 Ini Aliff Hafizie.. :3
Ketua Kepala Geng2 Kami.. XD Ape2 pon Kwn2 aku yg plg style.. :3
Dia nie la Paling Kecoh.. Klu xde dia.. :3 Mmg xtenang geng2 kami..
Sbb Kalau Ade Dia.. Kita org selalu kecoh walau bgimana pon.. :3
Nk tau kenapa?
Sbb Dia ... Kwn2 dia ade masalah dia cuba nk selesaikan masalahnya..
Ape2 pon Dia nk Kita semua kekal selama-lamanya Hapi cam nie.. :3
Ape2 pon Aku suka Kwn ngan dia.. :3 Sbb Kalau Dia xde Xkecoh.. :3
Hahahha.. Aku Seronok.. Kdg2 ak mengadu kat dia dn manja2 sikit .. :P *Aku bkn gay
Aku mengadu time ade masalah dan Bermanja time aku lonely.. :3 Sbb Dia fhm sikit2 psl perasaan ak.. :)
Aku Suka kwn2 aku.. :3 Sbb Tu ak cuba hapi kan diri aku walaupun sedih sbb Kwn2 ak sentiasa ade tuk aku :) Dan ade kembar dia nie ak nk cite :3




Okey2.. Org lain lak.. :3
Ini Muhd Helmi :3
Nie La Kembar Alep.. Nk tau kenapa Kepala dorang sama jew.. XD Hahaha..
Alep tukang cite..  Helmi Tukang Msk cite jew dan Bt2 Ayt merapu :3
Hahhaa... Nie Pon kawan aku gak.. Dia nie Mmg pndi bab2 Motor nie..
Legend Motor dikatakan.. Dia nie terlampau study psl Moto.. XD Ape2 Kita org ckp la ngan dia.. Sbb motor dia pakar bab nie :3 Tapi Best juga ade dia.. Sbb dia nie nk cuba hapikan suasana ..
Aku pon kadang2 tkt ngan dia.. Sekali kita kcu dia.. Abiz kita org kena cukup dia bg.. XD
Hahahha... Ape2 pon Best gak.. Dia bt tu nk bg kita pengajaran.. :3
..................

Dan Aku kadang2 nk join msk gak dorang nie.. Tp ak xpndi lagi la nk kena msk... XD
Sbb kalau ak msk xbetol jdnya sbb ak xreti sgt ngan dorang nie dan ak x 1 kepala lagi ngan Dorang...
Xpew2 aku belajar dr dorang.. :3 Hahhaa ... Nnt oke la tu :3

Friday, 21 June 2013

Menagis

Assalamualaikum... :3
Hahahaa.. Hari ku bsn xde pew2.. Jd ak update la blogger nie.. :3
Hehehehe..

Mcm nie.. :3 Ak Sjk2 ni da kuat menagis.. Sbb Perempuan.. xD
Ish2.. Aku nie da makin terok kan.. :3 Benda kecik pon ak leh nages..
Aish.. Nie baru sikit kan.. Belom lagi dugaan yg dtg pd ms hdpn..
Aku Skrg Cuba nk plaster kan hati aku nie balik ...
Tp mmg Ambil masa yg lama sgt2! ....
Smpi ak sendiri kdg2 xperasan ak menages serius do...
Ak kdg2 Temenung sekejap.. Air mata mengalir O.o
Ak pon pelik la.. Air mata sendiri mengalir...

Mengeluh aku membuat nya :'( ......
Aku Hrp2 Ak dpt hadapi nie la.. :')
Sbb Aku nk tgk kwn2 ak bahagia.. walaupun aku ni sedih.. :3
Ak cuba senyum walaupun keluar air mata aku di depan dorang.. :')
Aku akan cuba la.. :3
Dan ak nie jenis fikir psl org gak.. XD
Mcm Aku suka dia nie.. Tp org lain suka dia..
Jd ak bg la kat dia.. :3
Korang rs pelakuan ak nie bodoh kew atau x?
Hahaha.. Pelik2 jew ak nie.. XD
Ntah la.. Ak ni kadang2 baik sgt smpi diri sendiri terkena sedih ini :3
Ape2.. ak hrp dpt atasinya.. :3

Assalamualaikum :3 

Sunday, 9 June 2013

Aku ....


Assalamualaikum.. :)
Aku Sekarang akan cuba jd Happy Gila.. xD
Hahhahaha..
Aku Akn Membuat semua org Happy..
Terutama Perempuan sebab aku xnk kisah silam ak ...
Nnt berulang balik.. Abiz aku.. Nanti aku pendam balik ...
Hahahhaa... Ape2 pon aku akn cuba jd terbaek untuk semua org....

Asal la aku ni bnyk sgt memori kan.. xD
Adohai.. Ingat2 jew bt ak nk nages.. adohai2.. xpew2 ak cuba untuk chillkan diri aku.. :3
Hrp2 Aku ni leh jd Happy..
Tp Helmi N Tasha aku hrp2 korang akn bahagia  :3
Alep N Natasha Aku hrp2 korang akn bahagia :3
Hahahha.. Pening kepala aku.. Geng2 ak nama awek da la Natasha.. xD
Adohai apew2 jew la.. :3 Hrp2 ak akn cuba Sembunyikan Perasaan sedih aku..
Aku akn Jd Senyum selalu boleh menyembunyikan bnyk perasaan :3
Hahahhaa.. Ak Cuma Tkt Adeq angkat aku tau jew.. >.<
Bahaya la kalau dia tau..
Ak xleh nk post mcm2 skrg sbb dia selalu mermehati blogger ni..
Terutama pakwe dia la.. xD Hahhahaa..
Xpew2.. Relax sudah...
WAT LET WAT PEACE :3
PEACE NO WAR! Hahahhaa..
Ok2  Tu jew la :3
Bye2..

Assalamualaikum :3

Berubah ...

Assalamualaikum 
Aku Sekarang da Berubah Jadi lagi Happy :)
Tp Aku kena tahan la perasaan aku ni terhadap kwn aku..
Terutama Kwn ak ni.. Sbb ak Da suka da tgk dorang dua happy :3
Tp Ak lak xdpt thn! >.< Sewey betol la Aku ni...

Adohai.. Iwan2.. Senyum da ikhlas da.. Tgk la Gmbr tu.. :3
Hahahha.. Ak da memang berubah da..
Cuma Ak xthn siot betol la.. >.<
Hati Ini Kenapa.. :') Ak tau la kau nk sgt Hati..
Tapi Kau kena hadapi Hati.. So jgn la sedih2 plz Hati..
Kita kena maju sm2 Hati.. :') Kita kena berusaha Kena happy ...
Hati Jgn Kwl ak ok.. :3 Plz la...
Iwan perlu la seseorang perempuan Untuk ubat ni.. :') 

Adohai xpew la Hati Berusaha Untuk Jd ok  :0
Hahhaha itu jew..

Assalamualaikum :3 

Wednesday, 5 June 2013

Selamat Hari Jadi Adek Ikmal

Assalamualaikum Semua.. :3


Hari Ni Hari Jadi adek Aku ...
Ke-14 Hahahaha.. Xlama lagi dia da besar cam ak.. :3
Hahahaha.. Skjp jew Rs dia da besar.. :')
Xpew2.. nnt Suatu hari nnt dia akn happy dan moga2 rmi suka ngan dia.. :3
Hahahaha Xpew la Adek Iwan selalu ade untuk adek :')

Ape2 Berlaku Iwan selalu ade untuk adek ikmal.. ;)
Hahahhaa.. Semoga Murah rezeki dan Panjang umur adek :')
Hahaha.. Seronok aku :') 

Tuesday, 4 June 2013

Terima Kasih Kawan :)

Assalamualaikum :3
Aku nak ucapkan Terima Kasih kepada kau Kawan.. :')
Ak da berubah Happy Cam dulu.. :') Terima Kasih buat aku cam ni Kawan...
Tanpa kau ak xkn jd Happy cam ni da.. :)

Aku nak Ucapkan Terima Kasih Banyak2 Kepada Korang semua sebab ak da hapi da.. :')
Sebab Pujuk aku.... Sedihkan aku .... happy ngan ak dan lain2..
Terima Kasih Sebab Korang la Aku dapat hadapi Dugaan ni..
Walaupun aku dpt sakit sikit.. xD ... Xpew2.. Itu pon ak ingatkan sebagai Dugaan..
Terima kasih .... Lagi Satu aku nk cakap.. :')

'Terima Kasih Tasha Sebab Tolak iwan Sebagai Kekasih.. :') Terima Kasih banyak2.. :')
Iwan Akan Happy Skrg dan Helmi Aku Minta kau Jaga dia elok-elok jgn sakit kan hati dia..
Jgn bt dia rs sedih.. jgn bt rs dia sunyi.. ak tau Tasha Untuk Kau Helmi.. :') Ditakdirkan..
Aku Rela lepaskan dia kepada kau.. :') Aku Akan Happy Helmi Jgn Risau.. :') Tasha Jaga diri elok2 dan Happy la Ngan Helmi Ok :') n Iwan akn setia Tasha Sbgi Abg Angkat :') '

Aku Harap Korang Happy :') Ak skrg da hapi..
Terima Kasih Banyak2! Kawan... Ak Akn Kawan korang untuk selama-lamanya :)

Saturday, 25 May 2013

Diri aku yang dahulu,Kini berubah

Assalamualaikum Semua.. :3
Hahahahahahhaa....
Nak Cite ni...

Gambar di atas itu.. :) Adalah diri aku yang sebenarnya.. :3 Aku ni Memang Gila,Suka Cari keje,Hapi selalu,Dan selalu kecoh... Hahahhahaha Sebab Senyuman Aku Dulu Bole lagi la.. :3 Sbb Aku ni Dari dulu lagi sedih.. xD Tapi Aku cuba Hapikan Diri aku macam kat ats tu.. :) Hahahahah ...
Mungkin Ambil Masa yg Lama do.... Sebab Dulu Sentiasa Mcm Bdk2 pon ade rmi ckp kat ak.. xD
Hahahahha... Ak ni memang pelik.. :3 tapi dorang confirm suka jgk nnt.. Sbb org pelik ni la selalunya bole buat semua orang hapi ... :3
Ni aku sekarang

Aku Kena Tutup mata aku sebab sejak2 ni ramai pandang mata aku nmpk kesedihan ak.. xD Alamak Cam ne ni.. Ak perlu Sekarang nk jd cam dulu la.. :) Tp xleh.. Adohai! >.< Knp la ngan aku ni...
Aku tau sesetengah kawan aku da tau ak ni sedih ... Tapi aku selalu hapikan dorang ckp kan ak Oke..
Hahahahhaa... Aku ni da xleh jd cam dulu.. :'( Aku nk ak yg asal la.. Sbb Rmi suka ak yg dulu..
Adakah Ni Dikatakan Aku ade 2 Personaliti.. xD Xcaye la ak.......

Ak Sekarang nak jadi jew cam dulu.. Ttp setiap kali ade jew hati aku ni xkena.. :'(
Ak ni terlampau sgt Ikut ckp hati .. ... Xpew2.. Tunggu Korang semua....
Nanti Korang ak jmp aku balik cam asal... Gila,xbetol,pelik2 dan lain2..
Aku cuma nk ckp ngan korang Kena tunggu Ak... Nanti aku bole hapi balik cam dulu...

Kawan Anda Jgn Rasa bersalah.. :) Aku xnk persahabatan kita berpecah cam tu jew..
Ak xnk kita berpisah kwn sbb ni jew ... :) Xpew Kawan Aku Akn cuba hapikan diri aku balik Oke.. :)
Korang kena Ingat Bagi Aku Masa jew.. Nnt aku Ok balik...  Ak akn Usahakan..
Kawan Ape-ape keputusan yang kau ambil ak xmenyesal kwn ngan kau.....
Sebab Kau la telah melatih aku supaya Jadi lebih kuat.. Aku patutnya Berterima Kasih kat ko.. :) ....
Terima Kasih Sebab Jadikan aku lebih Hapi... :)

Tu jew kot ak nk cite.. xD Hahahahahah