Cute Ghost Boo

Monday, 26 August 2013

Layan Cam ne nie!

Assalamualaikum Semua.... :D
Hehhehehe..
Tiba2 jew ak gelak nie.. :D
HAhahhaha...
Serius ak nk gila sikit do.. XD
Hahahhaa..
Da2 Sambung cite sikit.. :D

Aku Sekarang nie suda binggung da! Tlg la .. !
Cam ne nie.. Aku mmg nk layan cam dulu tetapi xleh kerana ak kdg2 pandang gak dia...
Jd ak perasan la gak kdg2 aura jelez tu ade ntah betol atau x [ceh aura xcaye ak]
Hahahhaha ak nie mmg nk layan dia cam dulu serius ...
Ak da rindu nk layan dia cam dulu.. tapi bnyk halangan la..
Contoh... Ak nk ckp kat dia tp ade bdk kwn spek laki tu overprotect dia.. ! Ak nk ckp pon xleh.
Lepas tu Kwn dia lagi satu pon xnk tlg ak.. jd Ak majok ngan dia skg! Aish! Tension Dah la susah la..
Pening la kepala ak..
Ape aku nk bt... dia mmg bg kebenaran.. Tapi kdg2 ak nk layan dia cam dulu rs berasalah gak sbb
Kadang2 snyp2 tgk muka dia.. O.o ade gak jelez tu muka dia nmpk ......
TETAPI! Aku nk layan dia ! >.< Ak da pening da jd gila seirus ... !
Argh!.. Pening la cam nie..
Tlg la ... Tlg la ! ....
Adohai.. Kenapa la .... Aku dpt la korek rahsia sikit.. :D
Kwn2 adeq aku tu skrg nie cuba nk jauhkan ak dr Adeq angkat ak.. Waaaa... Xtergamak ak dgr.. :D
Cam nie kawan... Nanti suatu hari nnt betol2 berlaku ak buat kang baru tau!
TENSION AK! .... Serius ak ckp.. :D Kalau ak dpt tau lagi dia nk bt plan lain lagi.. :D
Tunggu ak ade lesen dan bgi2 lagi.. Xkan jmp korang da.. :D
Hahhaha AK minta2 maaf kat semua.. :D Dan Selamat Tinggal Senyap2.. !

Aarrrrrrrrggggggghhhhhh!!!!!!!>......................

Assalamualaikum 

Kebaikan Atau Kejahatan

\Assalamualaikum Semua .....
Aku Tak Paham la Ngan Dunia nie.. O.o
Kadang2 ak pelik serius.. Ak nie Kadang2 buat baik pon Salah...
Kadang2 Buat Jahat pon Salah...
Serius ak pening la cam nie ........ Ak skg xtau da naik bt pew.. :D
Tapi ape ak yg nk bt ... Ak nk Jd Diri aku pon da cukup...
Walaupun ak tau ak nie kadang2 pelik2 gak ... Hahhaha.. Ak selalu nak jd baik kat semua org..
Kadang2 kita xperasan dlm baik pon kita bt salah gak..
Jd ak sentiasa fikir.. setiap perbuatan ade hikmah nya.. Ak mampu bersabar jew la..
Hahhahah...
Aku Dah la Dalam peperiksaan percubaan....
Haha Serius2.. mcm2 da dunia nie..
Tapi aku lalui jew la.. :D
Ak tau ak nk jd Diri aku tu yg cukup bg ak.. Hahhaha Terbaek.. !
PEACE !

Assalamualaikum :D

Monday, 5 August 2013

Perasaan aku kat mana? Erk? :P


Assalamualaikum semua :D
Aku Sekarang nie.. xtau la nk kata ape.. Sebab..aku nie sjk2 nie perasaan aku da xde function O.o
Tp Aku cuma tau yg ak leh senyum dan gelak jew.. :D
Tp Kadang2 kalau duk sorang2.... aku cuma muka sedih dan rs Lonely .....
Hahahaha.. Kadang2 bila ak fikir balik? Perasaan ak nie da kemana dia pergi sbb...
Kdg2 Aku xrs ape2.. O.o Kadang2 bila org sedih aku faham.. tp perasaan ak xde function.. >.<
Ape yg berlaku kat aku nie.. Hahahaha pelik2 jew aku nie >.<
Aku sekarang boleh dikatakan Cuba prosess hapi la.. :D
Malas la Sedih nie.. Sebab aku ade la tgk cite Satu Anime nie.. :P [tu pon klu korang minat ANIME ]
Hahhaha.. Cite tu Black Rock Shooter :D Dia cite dia cam Perasaan kita nie.. ade org lain yg ambil rs sunyi,sakit,keperitan dan bgi2 lagi.. Tapi nie cuma cite jew.. :P Bkn betol pon.. XD
Tp Cerita tu buat aku supaya jgn Mengaku kalah ... jgn Mengalah... Ape2 kita mesti cuba dan Move On untuk kebaikan kita juga :)

Ape2 pon skrg nie xtau la ade lagi perasaan atau tak? Hahhahaa..
Aku skrg bole dikatakan proses nk jd diri aku balik.. :D
Ape2 yg berlaku aku cuba rehda.. dan cuba hadapinya ngan baik2.. :)
Sempat aku ade la belajar sikit2 psl hidup nie.. dan ak dpt pengajaran dr kwn2 aku..
Dan dr pengalaman aku putus cinta.. XD Hahahaha.. Terok2.. :P
Mls ak nk ingat balik.. :D Skrg ak mls nk fikir ms dulu..
Skrg ak pndi kew.. Kurang pndi kew.. Ape2 yg aku tau....
MOVE ON BROTHER! ..... WOOOOHOOOO!.... *Peace
Hahahhaha.. Terbaek la.. Kdg2 aku nie terfikir gak cam la diri aku nie untuk korang ?
Kdg2 ak serius nk tau do.. Cam nie aku nie kdg2 bila aku ade kat korang?
Hahaha.. Ape2 pon aku cuba supaya jd oke2 ngan semua org dan jd diri aku Semua :P
Yeahh....!
Hahhaa...  Babai :P

Assalamualaikum  :)