Cute Ghost Boo

Monday, 5 August 2013

Perasaan aku kat mana? Erk? :P


Assalamualaikum semua :D
Aku Sekarang nie.. xtau la nk kata ape.. Sebab..aku nie sjk2 nie perasaan aku da xde function O.o
Tp Aku cuma tau yg ak leh senyum dan gelak jew.. :D
Tp Kadang2 kalau duk sorang2.... aku cuma muka sedih dan rs Lonely .....
Hahahaha.. Kadang2 bila ak fikir balik? Perasaan ak nie da kemana dia pergi sbb...
Kdg2 Aku xrs ape2.. O.o Kadang2 bila org sedih aku faham.. tp perasaan ak xde function.. >.<
Ape yg berlaku kat aku nie.. Hahahaha pelik2 jew aku nie >.<
Aku sekarang boleh dikatakan Cuba prosess hapi la.. :D
Malas la Sedih nie.. Sebab aku ade la tgk cite Satu Anime nie.. :P [tu pon klu korang minat ANIME ]
Hahhaha.. Cite tu Black Rock Shooter :D Dia cite dia cam Perasaan kita nie.. ade org lain yg ambil rs sunyi,sakit,keperitan dan bgi2 lagi.. Tapi nie cuma cite jew.. :P Bkn betol pon.. XD
Tp Cerita tu buat aku supaya jgn Mengaku kalah ... jgn Mengalah... Ape2 kita mesti cuba dan Move On untuk kebaikan kita juga :)

Ape2 pon skrg nie xtau la ade lagi perasaan atau tak? Hahhahaa..
Aku skrg bole dikatakan proses nk jd diri aku balik.. :D
Ape2 yg berlaku aku cuba rehda.. dan cuba hadapinya ngan baik2.. :)
Sempat aku ade la belajar sikit2 psl hidup nie.. dan ak dpt pengajaran dr kwn2 aku..
Dan dr pengalaman aku putus cinta.. XD Hahahaha.. Terok2.. :P
Mls ak nk ingat balik.. :D Skrg ak mls nk fikir ms dulu..
Skrg ak pndi kew.. Kurang pndi kew.. Ape2 yg aku tau....
MOVE ON BROTHER! ..... WOOOOHOOOO!.... *Peace
Hahahhaha.. Terbaek la.. Kdg2 aku nie terfikir gak cam la diri aku nie untuk korang ?
Kdg2 ak serius nk tau do.. Cam nie aku nie kdg2 bila aku ade kat korang?
Hahaha.. Ape2 pon aku cuba supaya jd oke2 ngan semua org dan jd diri aku Semua :P
Yeahh....!
Hahhaa...  Babai :P

Assalamualaikum  :)

No comments:

Post a Comment