Cute Ghost Boo

Wednesday, 25 September 2013

Hilang :') Tapi senyum ..


Assalamualaikum Semua.. :3
Faham tak maksud gambar tu.. :) Seronok kan dpt kawan cam tu...
Tapi malangnya aku tak.. Sebab aku da buat banyak salah kat kawan2 aku dan Hilang ....
Aku da perasan da rmi da start benci aku ...
Aku cuma dok diam dan buat xtau tp ak nmpk makin lama makin ramai benci aku....
Ngan sikap ak nie..

Sikap aku nie suka menyakitkan perasan org ... Jd aku mmg xleh nk jd diri aku sebenarnya...
Ak nk jadi bebas xleh la sebab ak skg kena kurung dalam sangkar sbb diri aku sebenarnya xkeluar lagi..
Aku seronok dpt kwn mcm dorang :) Xpew la aku skg nie redha jew la.....
Lagi satu.. Ak sejak2 nie kena fitnah bnyk woooo.. O.o Ak xtau kenapa..
Musibah sjk2 nie dtg bnyk kat ak .. semua nya mengejut lak tu... O.o
Adohai... Dunia ini mmg ak susah kot :) Tapi xpew ak ingat ... Ini Semua Kuasa Tuhan buat kat aku ...
Yang aku xnak tu mesti dia ambek kat ak sbb dia nk uji aku...
Xpew2.. ak belajar bersyukur ....
Ape2 pon Allah Akn buat kebahagiaan kat ak suatu hari nnt :)
Aku Percaya.. Sebab Allah itu kan Maha Adil :)
Kita kena cuma kena bnyk bersabar dan berdoa bnyk2.. :)
Apa2 pon Kawan..

Iwan : Terima Kasih banyak2 selama ini korang tolong dan menolong ak bila aku susah dan Senang.. :)
Xpew2.. Suatu hari nanti korang akan lagi happy :) Jd Jgn risau la...
Sebab ak da biase jadi lonely sbb dari dulu lagi ak jd cam nie start darjah 5 kot ak xpasti lama..
Kesah lama kot.. XD Hahaha..... Hope U Guys Happy :) Ak akan selalu doakan kebahagiaan korang :)

Sekian ..
Trimas...  ;3

Assalamualaikum :)

Saturday, 14 September 2013

Hidup aku Sekarang :D [Aku yang dulu bukan la yg sekarang]

Assalamualaikum Semua .. :)
Hehehee..
Jom Bermula cite ak nie gempak sikit tau.. XD
Hahahha Tipu jew..
Kena dak? XD Hahaha mesti ingat ak gila kan?
Hahahha .. Pndi tak ak? XD
Hahhahaha.. Lps tu kau pelik kenapa ak gelak bnyk sgt sbb ak gantikan kesakitan tu ngan kegelakan :)
Sebab ak akn mula balik hidup ak yg dulu :) Sebab dia la ak da jd cam nie.. :)
Hahahaha Ape2 pon ak cuba nak mengelak dr dia untuk sementara jap.. sebab ak da perasan dia xnmpk ak lagi da..  Ape la ak nie feeling2 lebih.. XD
Hahahhaa. Pelik2 jew ak nie.. Senarai yg ak akn buat.. :D Xlama lagi..

*Poyo
*Lonely
*Suka Kacau Orang
*Hibur
*Kecoh
*Peramah
*Layan jew ...

Hahhaa Bnyk lagi sebenarnya.. :D
OKay2 jom feeling kejap.. :D tiba2 hati ak nk ckp nie..

Aku Sekarang nie da xtau da nk bt pa.. ikut perintah allah jew sekarang ni..
Sebab Dia ak da jd cam nie .... tapi xpew la.. pergorbanan ak bnyk gak lak ak buat dlm senyap2.. XD
Dia sendiri pon xtau la.. XD Hahahha Terbaek la .. Teehee... Ape2 pon :)
Hrp2 dia tu jaga diri dia baik2.. bila ak xde nnt :) Sbb ak da xleh nk hapikan dia.. :D
Aku nie cuma patung jew untuk dia.. XD Xpew la.. :D Ape2 pon ak akn sentiasa ingat dia di hati aku :')
walaupun ak nie sakit... cedera dan bgi2 lagi .. mungkin ak xbgtau dia kot.. sbb ak da nmpk dia bahagia :)
Jd ak xleh la nk sedihkan dia balik kan :) Sebab Dia tu hrpkan org yg dia suka tu... ak tau dia cuba untuk hapikan dia :) Jd ak xtau nk bt pa da.. :D Ak jd diri ak jew la kot.. Mungkin jauh ngan dia sikit..
[Seksa diri ] XD Ak sebenarnya da start rindu dia ...makin lama ak jauh ngan dia makin lama ak rindu dia.. xD
Hahhahaha ape la ak nie..
Da2..  Ak nk layan lagu dulu sebelum ak jd lain.. XD [korang xnk tau]
Hahhaha.. :P

Assalamualaikum Semua :D

Thursday, 12 September 2013

Blur Time !

Assalamualaikum Semua... :D
Hari nie aku nk cite.. :D
Hahahhaa...
Ak nie sjk2 nie da xdpt ape yg ak dpt..
Dan bkn yg diri ku yg sendiri ... .
Hahahhaa Best sgt dpt cam nie..
Ape2 pon ak cuba jd diri ak sendiri sekarang nie sbb ak da mls nk hadapi segala masalah2 nie.. :D
Kita kena la hapi kan.. :D
Ape ak bt kat kwn2 ak ... ak minta maaf jew kat dorang.. dan ak jd yg terbaek untuk dorang..
Ape2 pon.. ak da bnyk sktkan hati mereka semua.. jd ak sekarang tgh baiki diri ak sendiri.. 
dan nk rptkan semua diri ak jd cam dulu .............
Hahhaha Hari tu ak ade la ingat.. :D Makan Kek ngan dia.. :P Seronok kot.. asyik teringat jew kat kepala nie. .XD Hahaha.. :P Xleh bgtgau.. :)
Serius Ak rindu time2 cam tu kot.. XD Hahaha.. ak hrp2 dia akn layan ak cam tu.. dn xkan kecewa kan ak lagi... skg nie ak tgh blur2.. mode.. XD Hahahha.. Pelik2 jew ak nie..
Ak nie kdg2 pelik2 sikit ... Hahaha pon boley! Jgn nk sedih2 da.. :D Ak sedih pon mesti ttp senyum gak..
sbb dorang xkan nmpk ak betol2 sakit kat dlm. Hahaha..
Ak Skg da jd Poyo balik kot.. :P
Dan  Kecoh!.. Hahaahah...

Asslamualaikum Semua :)