Cute Ghost Boo

Wednesday, 25 September 2013

Hilang :') Tapi senyum ..


Assalamualaikum Semua.. :3
Faham tak maksud gambar tu.. :) Seronok kan dpt kawan cam tu...
Tapi malangnya aku tak.. Sebab aku da buat banyak salah kat kawan2 aku dan Hilang ....
Aku da perasan da rmi da start benci aku ...
Aku cuma dok diam dan buat xtau tp ak nmpk makin lama makin ramai benci aku....
Ngan sikap ak nie..

Sikap aku nie suka menyakitkan perasan org ... Jd aku mmg xleh nk jd diri aku sebenarnya...
Ak nk jadi bebas xleh la sebab ak skg kena kurung dalam sangkar sbb diri aku sebenarnya xkeluar lagi..
Aku seronok dpt kwn mcm dorang :) Xpew la aku skg nie redha jew la.....
Lagi satu.. Ak sejak2 nie kena fitnah bnyk woooo.. O.o Ak xtau kenapa..
Musibah sjk2 nie dtg bnyk kat ak .. semua nya mengejut lak tu... O.o
Adohai... Dunia ini mmg ak susah kot :) Tapi xpew ak ingat ... Ini Semua Kuasa Tuhan buat kat aku ...
Yang aku xnak tu mesti dia ambek kat ak sbb dia nk uji aku...
Xpew2.. ak belajar bersyukur ....
Ape2 pon Allah Akn buat kebahagiaan kat ak suatu hari nnt :)
Aku Percaya.. Sebab Allah itu kan Maha Adil :)
Kita kena cuma kena bnyk bersabar dan berdoa bnyk2.. :)
Apa2 pon Kawan..

Iwan : Terima Kasih banyak2 selama ini korang tolong dan menolong ak bila aku susah dan Senang.. :)
Xpew2.. Suatu hari nanti korang akan lagi happy :) Jd Jgn risau la...
Sebab ak da biase jadi lonely sbb dari dulu lagi ak jd cam nie start darjah 5 kot ak xpasti lama..
Kesah lama kot.. XD Hahaha..... Hope U Guys Happy :) Ak akan selalu doakan kebahagiaan korang :)

Sekian ..
Trimas...  ;3

Assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment