Cute Ghost Boo

Thursday, 10 October 2013

Tak Mungkin ....

Assalamualaikum Semua :3
Hari nie aku ade buat makan2 ngan kwn kat burger lava best kot..
Malangnya masih ttp kedai tu jd kita pon makan KFC ...
time2 KFC kita da nk order.. Time2 tu la Burger Lava tu nk buka..
Adohai.. Biasa la Janji Org melayu kan.. :3 Hahahhaha... Trbayek :3
Ape2 pon Bnyk peristiwa yg berlaku kot.. :3
Kwn2 Aku tgh date woooo >.< Ade sesetengah nya xde kan lebih kurang cam ak la.. :3
Hahahahha... Tapi cam mana ak kdg2 tgk org kapel nie jelez jew kdg2.. :P
Kadang2 rs nak gak awek kan... Tp malangnya ak nie masih benci diri aku.. :3
Aku pon xfhm psl ape ak benci.. :3 Ape2 pon ak cuba fahamkan diri aku nie..  Walaupun aku nk xsuka...
Ak tetap pergi sebab diri ak mmg nk enjoy tp ade sesetengah diri ak benci ngan diri ak! ....
Argh!............... Benci aku! Ak kadang2 nk hati nie buang jew.. ;3 Ak xfhm hati nie kdg2 nk menang gak..
Ak nk Otak menang gak! Tp Selalunya Hati nie Buat tanpa izin.. Dia selalu nk diri dia.. Xfikir psl org lain!...
Tension la !.. Aku nk kebahagiaan.. Tpi Hati kenapa kau nk jd sedih! .. Aku tau la benda yg mustahil mungkin dapat ataupon mungkin x.. .Adohai... nie la ak bnyk sgt baca artikal mcm2.. smpi bnyk sgt tau.. dan ak benci jd cam nie.. Tp yg peliknya .. aku suka dlm masa yg sama.. dan benci sebab ak tau semuanya..
Lebih kurang ak nie tau saiko mcm2.. contohnya bila org sedih ataupon happy ak tau..
Hehhehehe.. tu la kelebihan ak kot :3 Ceh2.. Berlagaknya ak.. XD Hahahahhaa....
TAK MUNGKIN LA! ......
Aku jd cam nie ....
Aku da start benci diri aku balik la o.o Adohai.. susah la cam nie btw ak cuba la jd Hero Malaya aku  yg dulu.. .HJAhahahhaa  Confirm korang xfhm.. :3 Biase2 ak nie pndi buat ayt sendiri.. Hahahaha...
Aku skg cuba nk fahamkan diri aku sendiri ....
Dan cuba nk hadapi hati aku nie ! Ak xfhm ngan hati nie! Aku benci hati aku nie. :3
Kenapa la ak jd cam nie.. Lebihkan org dari diri sendiri why? !
Adohai mls ak nk jd emo ... Hahahhaa :P Da2 ak xnk smpi tahap yg xbetol..
Bye2 Semua... Hahahah Ak org islam jd kena la cakap cam nie..

Assalamualaikum Semua


No comments:

Post a Comment