Cute Ghost Boo

Tuesday, 14 October 2014

Aku Utamakan ...

Assalamualaikum Semua :3
Aku ade lagi 1 topik xD.. Jangan risau aku sjk2 nie kuat Update Blogger da Jgn risau :)
Sekarang nie :D Aku Hidup Secara Loner Sbb aku rasa Hidup nie kurang sakit Drpd Aku yang dulu selalu rasa sakit ... Hahaa Skg ak da abaikan ... Aku nie Da utamakan dia ... Aku tau .. Walaupon aku tau itu bodoh atau tak ! Lantak Msg2 la nk cakap ape .. xD Sbb Itu aku yang nak .. dan Itu aku mahu ... Xde sape leh halang aku drpd Utamakan dia .. Aku skg jenis xkesah la spe nk kutok depan atau belakang .. Yang Penting aku bahagia ape aku buat .. Itu ja ... Haahhaha Sori la ya ..
Lagi satu aku skg kurang tunjuk aku kesah sgt kat org sbb ak akn care dia senyap2 .. Mmg nmpk xkesah langsung tp pd masa yang sama aku sembunyikan take care aku tu kat dia :) Hahhaaa.. Bak kata orang . tak semestinya kasar tak suka .. Msg2 ade cara tersendiri kan? ^^ HEHEHE .. Okay la ak rasa cite nie pendek sikit kan? xD Xpew la Yang Penting aku luahkan drpd Pendam kan? ^^ Kalau nak cite adeq aku .. Leh tapi skg dia ade mazalah ;) Aku tunggu ja la dia ...

Adeq And Abg

Assalamualaikum Semua :D
Skg aku nak serius talk sikit :D ..
Sorry la kalau serius sgt hari nie xD..
Btw Jom Sambung cite .. Kenapa aku tls Adeq n abg?
Okay Cam nie citenya ..
Dulu aku nie pendam byk n sedih sorang2 ja :D Byk mana pon aku akan tetap senyap sbb aku tau mesti takde sape akan fahami aku walaupon ak cite ... Hahaa .. Kadang2 Adeq Angkat aku nie benci aku sbb dia rasa dirinya ak nie bkn adeq dia .. sbb Semua benda dlm hidup ak .. ak xprnh cite kat dia pon mengamuk kat aku :D Hahah ... Kejam pon ade aku nie :) Rlx la nie baru la dikatakan abg adeq kan? ..
Okay Skg nie .. Dan Tarikh nie dia menagis balik kesah lama dia .. Aku xtau citenya .. aku xtau satu hapak pon .. Sbb aku xtau la  xD Tapi aku akan sentiasa bersedia dalam hidup dia ;) Sentiasa berada kat Sisi Dia :D Aku xkan bagi dia pendam .. Sbb aku xnk dia jd cam aku .. Aku dulu cam tu la :) Kali nie aku lak tolong dia :) Aku akan Buat yang terbaek demi dia :) .
Abg cuma tunggu adeq kalau nak cite ya :D Skg nie Abg akn citenya semua kat adeq :D Xkesah la walaupon sikit .. Sbb kita dua nie kdg2 sm ... Abg dah pesan kat adeq ya :) `Kalau nak cakap atau ade peluang nak cakap .. Luahkan Jgn Pendam Jgn Simpan'
Aku cakp kat dia cam tu ;) Aku xtau la dia dgr ke tak Nasihat aku tu .. :D
Skg Aku akn tunggu dia .. Biarlah aku kejam sementara sbb dia buat aku cam dulukan .. So aku akan bls budi balik kat dia ^^ Hahaha Jgn mara ya :D Adeq pon ape lebih kurang ^^
Hahaha ...
Ape2 pon Iwan harap Adeq Kuat .. :)
Okay la tu ja nak cite :) Lagi 1 Iwan syg adeq tau :')

Assalmualaikum

Tuesday, 30 September 2014

Aku cuba

Assalamualaikum Semua :)
Hari nie la aku start chat ngan dia ..tegur dia cam biase dan mcm dulu la ak layan dia :) Masa hari nie ak nmpk dia nages sbb Kesygan dia ... ade berlaku nasib buruk ..
Sedih aku tgk .. Dia nages sbb risaukan sgt n takot kehilangan dia :") Kan bgz kalau dia buat cam tu kat aku kan? :') Tapi da nk bt cam ne ak xleh nk tgk dia sedih n happykan dia ... Skg dia da okay da ngan Kesayangan dia :) Bgz la dia happy aku pon happy pd ms yang sm aku sakit :") Hahaaa .. Xpew la aku cuba jadi kuat balik drpd tunjuk kelemahan ak kan? :") Aku xmampu bt pa2 .. Time sedih ja la ak leh rapat ngan dia .. Tapi time happy .. malangnya ssh ak nk sembang n kcu dia :) .. Tapi Alhamdullilah Semuanya da okay .. Kecuali ak ja la ... xD Hahha ak masih xleh lupakan dia la :") Aish .. Sbr ja la aku.. n Happykan diri ak ngan Game ja mampu :3 ..Ubat ak game ja untuk lupakan dunia :") Sbb bila ak fikir . ak akan fikir byk sgt n membuat ak sakitkan diri :") ... Aku hrp dia perasan la aku .. Sbb dia skg jaga hati kesayangan dia .. sedangkan ak abg dia anggap .. tapi aku anggap dia bkn adeq . Lebih dr adeq ade la :") takpe la ak redha ja la yang mampu nk bersabar serta berdoa :") Aku hrp keputusan ak pilihan yang betol :") .. Biarlah dorang happy .. ak sedih ja .. Biar la org kata ak bertopeng sbb ak sedih ja .. Aku dia xkan tau byk benda da ak korbankan tuk dia :") Ape la dia nie :') Dia pon da kurang fikir psl aku :") Ak yang fikir dia byk dan selalu fikir kan dia .. Sedangkan dia xfikir psl ak pon :") Mampu bersbr ja la .. Hanya Allah saje tau sakit ak ..
Tu ja la ak nk cite okay la ..
Assalamualaikum ..

Wednesday, 3 September 2014

Aku Rindu..

Assalamualaikum ... Nie aku Iwan . Sape Lagi Kalau Bukan aku kan xD Hahhaab Gila2 ja la aku nie ... Ak sebenarnya Rindu seseorang :) Sjk2 nie dia bkn nk layan atau tegur aku ke kcu ak ke? Hahaha Biar la dia ak pendam ja :) Kdg2 rs diabaikan gak oleh dia ... dia jenis ingt yg dia suka ja .. Yang sedih dan menyakitkan dia . dia lupakan :) Hahha Lagi 1 Aku xtau la dia ambek kesah ak atau x ... Tapikan aku rs mcm dia nie pakai aku tau o.o Lps tu buang cam tu ja .. ak kdg2 sakit la jugak :) Tapi ape2 pon :) Aku cuba senyum dan jadi kuat supaya dia xnmpk ak sedih da :) Hahahah .. Aku pon skg nie bt video sakai2 ja sbb nk kurangkan berfikir ... Sbb bila ak brfikir ak akan fikir mcm2 smpi benda terok2 berlaku ... Hahahha Xkesah la ... Yang Penting aku Masih Nak jadi Kuat tu yg penting :) Aku sjk2 nie jd Loner ja .. xnk sakitkan hati2 kwn ak ... Ak just happy ja sorang2 dan Cuba gembirakan diri aku :) Ape2 pon Iwan hrp 1 ms nnt dia akn cuba la pandang ak n ambek berat psl aku gak ;) Ak just berdoa dan lain2 .. Ape2 pon SPM xlama lagi do xD Ak study biase2 ja la . Okay la tu ja Babai ! Assalamualaikum :)

Monday, 18 August 2014

Aku Iwan ..

Assalamualaikum Semua ;) Hari nie aku nak cite sikit ... Aku nie Skg nie Xde tujuan .. xde cite2 ... xde pa2 la senang cite.. Tapi Perintah-Nya aku masih ikut n buat .... Aku nie Seorang yang mudah personaliti berubah dan orang xkan kenal diri aku ngan senang.. Aku nie Poyo.... Orang panggil Aku Mat Atau Smart Pro ... Aku nie Ade Suka.... Bkn suka la Ntah la .. Bole dikatakan Cinta .. Haahaaha Ak pon da pndi bercinta ya? xD Hahaa ... Aku nie kalau nak sesuatu ak akn bt smpi dpt ... tapi Kalau Aku da henti .. Ak mmg henti betol2... Aku nie senang berubah ngan sekeliling aku ... :) Orang kata ak nir pelik orgnya .. Dah sah ak mmg pelik tau sbb knp? Aku nie suka buat benda2 pelik ... benda2 yang mencabar... Aku nie aktif sukan ... Bkn mcm athelic ... ak aktif dlm badmiton,bola sepak,bola keranjang dan lain2 lagi ... Haha .. Aku nie boleh dikatakan degil kepala gak .. Mcm selagi ak xdpt selagi tu ak xmengalah .. Hahah ... Mcm sifat buruk untuk aku .. tp org kata okay kdg2 xD .... aku nie Orang yg suka buat lawak ... Tapi aku nak cakap serius nie .. Aku nie sebenarnya Banyak kali sakit dalam pelbagai hubungan .. ,persahabatan,Percintaan dan lain2 lagi ;) Ak nie leh dikatakan berpengalaman la jugak ... Aku nie Pendengar yg baik org kata .. Ak xtau la pndi ceramah atau ape2 ntah ... Tp aku tolong org .. tapi kdg2 ak nie baik sgt ... smpi org pijak ak ... mcm adeq angkat ak ckp .. xD Hahaha ... Benda yang paling berharga Untuk aku skg nie Ialah ...Kegembiraan Keluargaa aku ... N Keduanya Adeq Angkat aku .. Kalau dia baca .. Confirm ade benda yang xkena .. tapi ak xnk la kcu dorang ... Kalau betol dia jodoh aku .. Aku leh tunggu lagi lama ... :) Ak bkn cabar ya aku just cakap.. Semua benda yang berlaku mesti ade hikmahnya .. Masa kecik aku nie ak happy gila .. Dan skg besar kwn2 ak minta pertolongan ak xD .. n ak jd pening nak tolong dorang .. Hahaha ... Aku Still Single Sbb aku setia yang 1 walaupun dia da berpunya .. Aku xtau la tapi leh tahan gak tunggu dia .. Aku nie just lama la nak grk ... Ish2 ape la aku nie kan? xD Ape2 pon benda nak jadi aku redha ja la :') .. Hahah rasanya tu ja la kot nk cite :3 Assalamualaikum Semua :)

Friday, 15 August 2014

Ntah la

Assalamualaikum :) Cite sikit ... Ape2 pon ak xtau la ape ak nak buat .. kdg2 ak da okay ngan semua ... Aku tiba2 buat hal tanpa perasan ... Ak xtau la ak ptt ade kawan atau tak? Sbb Kawan ade mmg la seronok tapi aku kdg2 asyik sakitkan hati mereka .. Terutama Alep,Helmi ... Dorang dua selalu jaga ak ... tapi ak xjaga dorang dua :') Ape la aku nie kan? Aku kdg2 cadangkan diri aku .. Baik ak jadi lonely ja drpd ak seksa kwn2 aku .. Sbb Paling berharga dalam hidup ak ialah kawan2 ak .. Ape2 pon aku doakan suapaya dorang dua hidup bahagia ... Dan

Wednesday, 16 July 2014

Setakat Ni ja la

Assalamualaikum semua .. Nama aku Iwan ... Ceh formal lak tiba2 Btw hari ni ak nk cite ape yg aku nk setakat nie :D ... Aku nie mmg seorang yg manja .. Kdg2 manja tak bertempat dan kdg2 buat org sakit hati .. Terok2 ak nie .. xD Hahhaha .. Ape2 pon ak cuba yg trbaek untuk jd baik dan jd friendly gila cam dulu .. Ape2 pon ak hrp ak nie tetap poyo dihati kwn2 ak :# Hahha ... kalau la ak ade permintaan kan? setakat nie la ak akan minta .. xkesah la spe2 tp pempoan la :3 Yerla ak nk sweet2 gak jelez siot tgk org sweet2 nie xD Okay la Kalau permintaan ak dpt setakat nie ... Hidup Enjoy.. Ade peneman mcm tempat luah la .. dulu ade skg xde .. Belajar untuk hidup2 biase ja .. Happy .. Tapi yg plg ak nak keamanan... Bila ade keamanan ak rasa ketenangan akn dtg at aku :) Haha ape2 pon tu ja la ak nk cite .. kalau ak tls pnjg2 pon bkn org nk baca xD Hahha Okay la Semua babai .. Assalamualaikum semua :)

Friday, 11 July 2014

Selamat Berpuasa N SPM

Assalamualaikum Semua :3 Sori la Lama da tak update xD ... Hahaahaha Btw Cam ne puasa nie? Korang puasa penoh tak?.Terutama Pempoan? xD Kalau faham maksud aku .. bgz .. Kalau xtak fhm buat2 faham kay.. Lagi pon Puasa Tahon nie Byk dugaan kan? Contohnya Israel Membiak.. Kanak2 gaza mcm2 berlaku kat mereka...Kita semua haruslah berikan doa kepada mereka agar2 mereka semua selamat dan aman .. Ape2 pon Insyallah Semuanya akan okay :) .. Lagi 1 Lupa mau cakap.:3 Ak tak lama lagi nk habis sek sebab .. SPM mau dekat eoo ! Bape bulan lagi nk spm >< Hahaha Xpew la ak lepas trial baru study btl2 .. Skg Nie Jgn tensyen2... Rlx n cool ja .. Insyallah semuanya akan okay Allah Maha Kuasa .. Rezeki ade dimana mana Ingat tu semua .. Walaupon kita bodoh Ibahah Byk Insyallah Ade pertunjuk disetiap perjalanan kita Okay la tu ja nk cite .. Hehhewh Assalamualaikum Semua :D

Saturday, 24 May 2014

Aku Happy :)

Assalamualaikum Semua :3 Hari nie aku gembira gila xD Dpt meluangkan ms dye ngan aku .. Best gila do.. Teringin Jd cam tu selalu .. Hahhah ape2 pon thx ... sebab happykan aku :) Hehhehe ak xtau kenapa ak cuma nk senyum ja .. Dan aku berharap ia akan beelaku lagi >~< Ish .. Xsbrnya aku berseronok ngan dye >~< Hahahhaa .. Ape2 pon Hari nie hr gembira aku :3 Ak bersyukur n happy ja skg nie ! Hwhehheh Aku Ingat nk cite ja .. tapi mls la xD ak nk simpan dalam otak aku je.. Sbb nie kenangan aku ngan dye :) Seronok gila ! Hahaha Trbaek ! ... Okay la aku rs tu ja nk cite.. sbb... Ntah la :3 Wak segan kot xD Haahhahhab .. Seronoknya hari nie ~~ Hehehehhe ! Poyo la ! Okay la tu ja .. Assalamualaikum Semua :)

Wednesday, 14 May 2014

Kesalahan aku

Assalamualaikum Semua :D .. Hidup ak nie mmg ak buat semua salah ke? Org kata ak nie kdg2 baik sgt .. Org kata mcm2 la .. Aku patut ckp ka atau biarkan ja? .. Aku xleh nk bt pa.. Ak skg just solat n berdoa suapaya semuanya okay2 ja .. Ape2 pon ak tau ape2 yg berlaku mesti ade hikmah disebaliknya .. Setiap Perlakuan yang kita buat ... akan dibalas... Kita cuma bersbr ja.... Insyallah Semuanya okay .... Ape2 pon ak ingat nk diam diri kjp lps tu poyo balik ... n lantak la org nak kata da .. yg penting ak hapi dan xkcu hidup orang da ... Hehhehe Babai !

Tuesday, 6 May 2014

Hidup Baru

Assalamualaikum semua :D Harinie Aku nak cite sikit psl Hidup Baru aku .. Aku dulu da prnh kapel sebulan 2 minggu xsilap aku tapi ak ditipu olehnnya .. Aku xtau la ak nie hidup mesti kapel xlama ke? mmg takdir atau ak yang selfish? aku pon xtau mana satu tapi ak cakap serius :) aku mmg kalau kapel ak akan jg perhubungan aku elok2 Tapi Semuanya hancur .. bila ak da beri kepercayaan aku ... Mesti ade ja ape2 yg nk berlaku.. Aku harap ak jumpa orang yang berharga tuk aku .. Skg nie ak single balik .. Aish .. Bsn hidup single ak kata .. tp da nk bt cam ne kan takdir aku lg jd single . Redha ja la .. Ape2 ak da start rindi adeq angkat ak balik :3 Heheh Aku tak faham la ape2 mesti mengadu kat dye la .. Cite kat dye la .. n lain2 Skg nie ak just rindu dye lorh ! Oi adeq ! Abg Rindu Adeq la ! Adeq Tak rindu abg kew? .. Hahaa Jgn hrp la dye nk rindu ak .. Dye rindu ak bila ak jauh ngan dye dan dye xnnpk ak br dye rindu ... Hari tu dye pernah rindu aku Sekali .. Hahaha Ak xtau kenapa tp seronok gila ! mcm nk meletup ak xD pelik2 ja ak nie .. Tapi kan aku hrp semuanya okay2 ja skg nie .. Aku cuba sedaya upaya aku tuk redha :) Yang ak tak tahannya .. Org kapel sweet2 depan ak .. siot btl ! Jgn la Bg ak jelez .. tau la aku nie Single .. Aish .. Kejam btl ... Ape2 pon nak Cakap Abg Rindu adeq ! .. Nak gurau2 ngan adeq .. nak kcu adeq Hehehheh... Okay la tu je nk cite ingat kan nk cite panjang tp xpew la :3 den ringkas kan Assalamualaikum Semua :)

Friday, 7 March 2014

Sakit Sangat

Assalamualaikum Semua :') Aku sgt sedih la sbb Aku nie sakit timbul balik tau ;') Iwan sedang sakit sgt2 Iwan hrp Iqan nie dpt la Dia... Iwan nak sgt Hidup Iwan bahagia ... Kenapa begitu sakitnya ... Nak nages ja .. Adohai .. Iwan sakit la Adeq ... Nampaknya Iwan skt sgt nie ... Ape la Iwan nk bt skg nie ;') Iwan hrp Iwan leh thn lg lama .. Iwan btl sakit nie .. Kenapa .. Lama nya Iwan kena tunggu .. Dan xlama lagi adeq ngan dia da nk setahun ... Iwan .. Mcm nkmati ja Hati nie .. Dia da dpt byk sakit da.. Kenapa Adeq selalu buat cam nie ;') Iwan da kata Iwan nie sebenarnya dah lama thn skt nie .. Iwan sedih sgt2 tlg la adeq .. Iwan kalau Bole nak selalu cite kesakitan Iwan nie ;') Iwan Sakit sgt2 * menagis smbl menaip nie* ... Iwan Dah lama tunggu .. Iwan ... Iwan xtau nak ckp ape da nie... Iwan leh ckp Yg Iwan tgh skt sgt skg nie smpi nk pecah perut :') Iwan sakit sgt .... Sakit yg amat ! .... :') Betapa sakitnya

Friday, 14 February 2014

Hidupku

Assalamualaikum . :) Hari nie adelah Paling lama dalam Hidup aku setia selama 5 taon nie :') Iwan selalu kadang2 sakit selalu .. mmg sedih sbb kita xdpt seseorang ditgn kita .. iwan Mampu berdoa ja supaya Iwan jd kuat dan mampu harungi jalan nie Iwan Mmg Sedih sgt2 .. Iwan dapat kesakitannya yg agak lama ...tp Iwan rs dia pon dpt juga masalahnya sebab rs bersalah kerana dia telah tau yg Iwan setia kat dia .. jd hidup dia agak kesulitan la gak... ape.la Iwan buat kat Kekasih hidup Iwan nie :) Iwan hrp2 suatu hr nnt Pengorbanan Iwan tak sia2 Iwan hrp Iwan cuba sedaya Upaya Iwan untuk hidup bahagia . Walaupon hati nie selalu sakit tau.. Iwan Harap iwan bt keputusan yg baik dan Iwan doakan kebahagiaan dia ngan si Dia ;) Hrp2 korang bahagia ... Insyallah :) Walaupon Iwan cinta sm dia .. Iwan xnk jd org ketiga.. okay la tu ja nk cite .. Assalamualaikum :')