Cute Ghost Boo

Monday, 18 August 2014

Aku Iwan ..

Assalamualaikum Semua ;) Hari nie aku nak cite sikit ... Aku nie Skg nie Xde tujuan .. xde cite2 ... xde pa2 la senang cite.. Tapi Perintah-Nya aku masih ikut n buat .... Aku nie Seorang yang mudah personaliti berubah dan orang xkan kenal diri aku ngan senang.. Aku nie Poyo.... Orang panggil Aku Mat Atau Smart Pro ... Aku nie Ade Suka.... Bkn suka la Ntah la .. Bole dikatakan Cinta .. Haahaaha Ak pon da pndi bercinta ya? xD Hahaa ... Aku nie kalau nak sesuatu ak akn bt smpi dpt ... tapi Kalau Aku da henti .. Ak mmg henti betol2... Aku nie senang berubah ngan sekeliling aku ... :) Orang kata ak nir pelik orgnya .. Dah sah ak mmg pelik tau sbb knp? Aku nie suka buat benda2 pelik ... benda2 yang mencabar... Aku nie aktif sukan ... Bkn mcm athelic ... ak aktif dlm badmiton,bola sepak,bola keranjang dan lain2 lagi ... Haha .. Aku nie boleh dikatakan degil kepala gak .. Mcm selagi ak xdpt selagi tu ak xmengalah .. Hahah ... Mcm sifat buruk untuk aku .. tp org kata okay kdg2 xD .... aku nie Orang yg suka buat lawak ... Tapi aku nak cakap serius nie .. Aku nie sebenarnya Banyak kali sakit dalam pelbagai hubungan .. ,persahabatan,Percintaan dan lain2 lagi ;) Ak nie leh dikatakan berpengalaman la jugak ... Aku nie Pendengar yg baik org kata .. Ak xtau la pndi ceramah atau ape2 ntah ... Tp aku tolong org .. tapi kdg2 ak nie baik sgt ... smpi org pijak ak ... mcm adeq angkat ak ckp .. xD Hahaha ... Benda yang paling berharga Untuk aku skg nie Ialah ...Kegembiraan Keluargaa aku ... N Keduanya Adeq Angkat aku .. Kalau dia baca .. Confirm ade benda yang xkena .. tapi ak xnk la kcu dorang ... Kalau betol dia jodoh aku .. Aku leh tunggu lagi lama ... :) Ak bkn cabar ya aku just cakap.. Semua benda yang berlaku mesti ade hikmahnya .. Masa kecik aku nie ak happy gila .. Dan skg besar kwn2 ak minta pertolongan ak xD .. n ak jd pening nak tolong dorang .. Hahaha ... Aku Still Single Sbb aku setia yang 1 walaupun dia da berpunya .. Aku xtau la tapi leh tahan gak tunggu dia .. Aku nie just lama la nak grk ... Ish2 ape la aku nie kan? xD Ape2 pon benda nak jadi aku redha ja la :') .. Hahah rasanya tu ja la kot nk cite :3 Assalamualaikum Semua :)

No comments:

Post a Comment