Cute Ghost Boo

Tuesday, 30 September 2014

Aku cuba

Assalamualaikum Semua :)
Hari nie la aku start chat ngan dia ..tegur dia cam biase dan mcm dulu la ak layan dia :) Masa hari nie ak nmpk dia nages sbb Kesygan dia ... ade berlaku nasib buruk ..
Sedih aku tgk .. Dia nages sbb risaukan sgt n takot kehilangan dia :") Kan bgz kalau dia buat cam tu kat aku kan? :') Tapi da nk bt cam ne ak xleh nk tgk dia sedih n happykan dia ... Skg dia da okay da ngan Kesayangan dia :) Bgz la dia happy aku pon happy pd ms yang sm aku sakit :") Hahaaa .. Xpew la aku cuba jadi kuat balik drpd tunjuk kelemahan ak kan? :") Aku xmampu bt pa2 .. Time sedih ja la ak leh rapat ngan dia .. Tapi time happy .. malangnya ssh ak nk sembang n kcu dia :) .. Tapi Alhamdullilah Semuanya da okay .. Kecuali ak ja la ... xD Hahha ak masih xleh lupakan dia la :") Aish .. Sbr ja la aku.. n Happykan diri ak ngan Game ja mampu :3 ..Ubat ak game ja untuk lupakan dunia :") Sbb bila ak fikir . ak akan fikir byk sgt n membuat ak sakitkan diri :") ... Aku hrp dia perasan la aku .. Sbb dia skg jaga hati kesayangan dia .. sedangkan ak abg dia anggap .. tapi aku anggap dia bkn adeq . Lebih dr adeq ade la :") takpe la ak redha ja la yang mampu nk bersabar serta berdoa :") Aku hrp keputusan ak pilihan yang betol :") .. Biarlah dorang happy .. ak sedih ja .. Biar la org kata ak bertopeng sbb ak sedih ja .. Aku dia xkan tau byk benda da ak korbankan tuk dia :") Ape la dia nie :') Dia pon da kurang fikir psl aku :") Ak yang fikir dia byk dan selalu fikir kan dia .. Sedangkan dia xfikir psl ak pon :") Mampu bersbr ja la .. Hanya Allah saje tau sakit ak ..
Tu ja la ak nk cite okay la ..
Assalamualaikum ..

Wednesday, 3 September 2014

Aku Rindu..

Assalamualaikum ... Nie aku Iwan . Sape Lagi Kalau Bukan aku kan xD Hahhaab Gila2 ja la aku nie ... Ak sebenarnya Rindu seseorang :) Sjk2 nie dia bkn nk layan atau tegur aku ke kcu ak ke? Hahaha Biar la dia ak pendam ja :) Kdg2 rs diabaikan gak oleh dia ... dia jenis ingt yg dia suka ja .. Yang sedih dan menyakitkan dia . dia lupakan :) Hahha Lagi 1 Aku xtau la dia ambek kesah ak atau x ... Tapikan aku rs mcm dia nie pakai aku tau o.o Lps tu buang cam tu ja .. ak kdg2 sakit la jugak :) Tapi ape2 pon :) Aku cuba senyum dan jadi kuat supaya dia xnmpk ak sedih da :) Hahahah .. Aku pon skg nie bt video sakai2 ja sbb nk kurangkan berfikir ... Sbb bila ak brfikir ak akan fikir mcm2 smpi benda terok2 berlaku ... Hahahha Xkesah la ... Yang Penting aku Masih Nak jadi Kuat tu yg penting :) Aku sjk2 nie jd Loner ja .. xnk sakitkan hati2 kwn ak ... Ak just happy ja sorang2 dan Cuba gembirakan diri aku :) Ape2 pon Iwan hrp 1 ms nnt dia akn cuba la pandang ak n ambek berat psl aku gak ;) Ak just berdoa dan lain2 .. Ape2 pon SPM xlama lagi do xD Ak study biase2 ja la . Okay la tu ja Babai ! Assalamualaikum :)