Cute Ghost Boo

Saturday, 14 March 2015

Untuk Sekarang ..

Assalamualaikum Semua .. Untuk skg nie aku dah keje Econsave.. Tau dak? Dia mcm supermarket Tesco .. Tapi Yang nie tak popular... Boleh la :3 Hahahha.. SPM.. Hmmm Biase la rahsia ya xD... Hahha Yang penting aku lulus SPM .. Ok la Nie sebenarnya ceritanya ... Untuk Sekarang .. Aku Jujur dan terima padahnya... Kalau Betol la Dia Jodoh Aku.. Aku akan gembira tak ingat dunia.. Sebab Aku Dari skg Masa sukakan dia.. Aku minta maaf .. AKu bukan ape.. Aku just jujur and jadi diri aku.. Aku bukan nak jadi hero atau ape .. aku just nak ckp ape yang aku rasa... Ye aku tau sekarang memang aku xleh nak buat ape2. Aku control diri aku sbb aku xnk jadi perampas awek org =~= .. Ape2 pon Aku tetap kejar dia .. Sebab aku dah xde orang lain da ak nak kejar.. Sbb aku betol2 sukakan dia .. Dia skg nie dah berpunya la. Skg dia tgh kapel dengan kawan aku yang aku kenalkan dia .. Skg dorang dah hampir dua tahun kapel .. Bulan 5 nie .. Cukup 2 taon la dorang ;) Confirm la org yg aku suka tu.. happy gila ;) Sbb rasa seronok dan percaya pada cinta :) ... aku dengan dia skg rapat je la... Tapi bukan dpt dia lagi .. Aku just kecewa la... sebab dia yang cakap sendiri kat 'Saya suka awak' dekat oeg yg dia suka ;) Well untuk aku pedih gila :) Perasaan yang aku xnk lagi. aku mmg da penat dengan semua tu :') Tapi skg aku cuba kuatkan diri aku dan masih percaya pada dia .. dan untuk sekarang aku hidup cara loner dan cuma utamakan Pempoan yang aku suka tu :) Aku sebenarnya tamak, kuat jelez , dan selalu nak ckp ape yang aku nak ... Sebab aku taknak jadi bdk yang tak disukai ramai .. Tu dulu. Skg :) Ntah la.. Tgk la ape yang berlaku ye :) Ok la tu je... Nak nagis aku tls :')

No comments:

Post a Comment