Cute Ghost Boo

Monday, 9 November 2015

The Day I Born ..

Assalamualaikum Semua,
Hahaaha Tau Hari nie hari apa? .. Hari nie Hari Jadi Aku nie uh ;3 
10.11.2015 Inilah tarikhnya ,... Kejap je eh aku da besar? XD Hahahah Tu la..Masa kecik nak jadi besar... bila besar aku lak nak jadi kecik.. well inilah kita semua laluinya kan? 
Hahahah Btw.. tahun nie sunyi sikit sebab msg2 da buzy,belajar,kerja dan byk2 lgi.. 

Uh Untuk pengetahuan korang.. Setiap je hari jadi aku ade makna tau.. 
Macam 2 tahun lepas Arwah tok wan aku keluar dari Hospital. 3 tahon lepas la pak cik aku akad nikah .. dan taon lepas lak Aku xingat sgt lak.. XD yang aku tau Alep n Tasha mandikan aku ngan campuran chemical yang agak luar biasa.. berminggu ak nak abizkan bau busuk tu. Pergh.. Dan family aku mandikan aku ngan tepung membuatkan aku jadi bahan makanan XD Ngek-ngek je semua kenangan ni.. Hahhaha .. Apa2 pon aku xde la nak hadiah sgt.. aku just nak masa daripada orang yang ade disekeliling aku nie bersama ngan aku je.. Itu pon dah cukup hadiah yang aku nak :) Hahaha Kalau dapat hadiah tu ,, aku anggap bonus la. Heheheh.,..
Aku rasa itu je la kot :3 Hahahah.. Apa yang penting.. aku da cukup 18 tahun... Hahahha Dah leh la buka macam2... Hahahha Gurau2.. :3 Aku memang cam nie gila2 sikit :3
Ok la Itu je... 

Assalamualaikum semua :D